Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka lat 27

Chcę przenieść się do Warszawy, od czego zacząć ???

Polecane posty

Gość egdr
a jaką wizę dostałas?

Gość egdr
chodze na szaber :-) nie chcę Cię mięczyć, ale jeszcze zapytam:P jakie jezyki umiałaś jak startowałaś do gulf air?

Gość egdr
:) dzięki:)

Gość KasiaPelasia
Zacznij od znalezienia preacy. Jak już będziesz wiedziała ile zarabiasz i w którymmiejscu pracujesz, to łatwiej będzie znaleźc sensowne mieszkanie. Ja tak zrobiłam i wyszło gites!

Gość nofjie malny
hejejejej

Gość Poznanianka?
przede mna ten sam delemat.. mam oferte pracy w Wawie- wiecej o 500zl a meiszkam w Poznaniu i jest ok.Praca ok podobna do wykonywanej tylko troszke lepiej sie nazywa ;) kwestia czy podjac wyzwanie (ciekawi mnie nowa firma) i przeprowadzic sie? W Poznaniu mam przyjaciol.

ja rowniez zamierzam przeniesc sie do warszawy. u siebie pracy nie znajde chyba nigdy. interesuje mnie kilka konkretnych branz w ktorych wiem ze bym sie sprawdzila. wyksztalcenia wyzszego nie mam ale srednie zawodowe. nie mam w warszawie nikogo znajomego. autorko tematu, nie zastanawiaj sie tylko jedz. masz to udogodnienie ze masz sie u kogo zatrzymac, ja chcac wyjechac musze od razu wynajac pokoj, troche cięzej. ale nie mozna sie poddawac. swietnie cie rozumiem bo tez mam przechlapana sytuacje w miejscu ktorym mieszkam, gdzie jestem zupelnie sama, wiec w tej kwestii nie zmieni sie nic, gdzie kompletnie nic sie nie dzieje, nie ma pracy i ogarnia mnie poczucie ogromnej beznadziejnosci..powodzenia

Nie wiem, czy piszę w dobrym miejscu, ale też myślę o przeprowadzce do Warszawy. Tylko nie wiem, czy to jest dobry pomysł... Mieszkam około 200 km od stolicy, skończyłam studia mgr i nie mogę u siebie znaleźć pracy... Chciałbym się dowiedzieć jakie są PRAWDZIWE średnie zarobki w Warszawie i ile kosztuje utrzymanie (wynajem kawalerki o średnim standardzie i rachunki na 1 osobę). Dodam tylko, że w mojej miejscowości trzyma mnie chłopak, tzn. on tutaj ma pracę i nie chce nawet słyszeć o Warszawie... Mówi, że jak razem zarobimy 4 tys. na miesiąc to góra, a za taką kwotę to w stolicy się nie żyje, a jedynie wegetuje... Co o tym myślicie????? Warto wyjechać?

Gość gość
wpierw musisz kupic bilet na pks do najblizszego miasta a potem bilet z Pcimia Malego do Warszawy

Gość gość
Ja w pierwszej kolejności wynajęłam mieszkanie, ale z perspektywy czasu lepiej kupić:) Koszty wynajmu są spore, a teraz przynajmniej spłacam swoje mieszkanie. Właśnie odbieram mieszkanie na Duracza 10 jest SUPER!!!!!!!!!!!