Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowiczka:(

płatnośc allegro, POMOCY

Polecane posty

mam pytanie. dzis kupiłam przedmiot na allegro i od razu wybrałam sposób zapłaty i opjcję "płacę". wyświetliły mi sie dane: PayU S.A., adres, numer konta. Na to wysłałam pieniążki zas chwile temu dostałam e-maila od osoby której kupiłam z zupełnie innymi danymi. Czy te pieniądze trafią na konto tej pani za pośrednictwem banku czy poszły w zupełnie inne miejsce? Prosze o pomoc. Dzięki

up!

Dojdą do niej, konto podają gdyby ktoś wpłacał np. na poczcie. Gdy przelałaś pieniążki, powinnaś była dostać 2 maile z allegro: 1 - o dokonaniu wyboru płatności i rodzaju przesyłki 2 - z wiadomością, że sprzedający otrzymał Twoją wpłatę. Te wiadomości są generowane automatycznie po dokonaniu danej operacji, sprawdź więc pocztę.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dojda, po prostu Ty jakby zapłąciłas allegro na ich kont, a oni ta kase przeleja na jej konto ;)

dzięki wielkie :) już się przestraszyłam że wysłałam pieniążki w zupełnie inne miejsce :P

Gość afrykański budda 123123123
Czy może kupiłaś grę?

Gość afrykański budda 123123123
Sprzedający może C zwrócić , jest taka opcja zwróć pieniądze.

Gość jjjjjjjj jjjjjjj
sprawdz konieczie czy sprzedajacy akceptuje forme 'place z allegro'. Wiekszasc akceptuje, ale niektorzy zastrzegaja sobie 'NIE PRZYJMUJE PLATNOSCI ALLEGO'. Jesli nic o tym nie ma wyslij wiad sprzedajacemu i tyle :)

Gość licencjatka_ona
Ojjj nie Ty jedna tak zrobilaś i najadłaś się strachu ;) moi rodzice tak samo ;) ale spokojnie, wszystko jest okej :)