Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efffffffffffffffffffkaaa

studniówka

Polecane posty

Jakiś czas temu zaprosiłam kolegę na studniówkę zanim związał się z pewną dziewczyną. Zgodził się. On, aby być wobec niej w porządku zapytał ją czy nie miałaby nic przeciwko gdyby poszedł ze mną jako kolega (gdyż tylko tak siebie traktujemy) i ona wyraziła zgodę. Teraz mam trochę wyrzuty sumienia... Nie chciałabym, aby mieli przez to jakieś nieporozumienia... Jednak kolega zapewnia, że jego dziewczyna to rozumie skoro zaprosiłam go już wcześniej. Waszym zdaniem nie będzie to nic niestosownego jeśli z nim pójdę? tak czy siak do studniówki zostało niewiele czasu i mogłabym już kogoś nie znaleźć... tymabardziej, że na prawdę traktujemy się tylko po koleżeńsku... Co o tym myślciie?

Gość corpseeeeeeeeee
no to pogadaj z ta jego dziewczyna czy nie ma z tym problemu i jesli nie to git ,a jak tak to ją uspokój ,ze to tylko kumpel i tyle.

czy jak zrobię mu loda w kiblu to odejdzie od niej?

Ja bylam w takiej sytuacji tylko w innej roli:) Byłam już umowiona z kolegą, a moje relacje z mym teraz juz narzeczonym się skierowały ku związkowi :) Ale poszłam, przez 2 lata nie dał mi o tym zapomnieć, ale teraz już jest okej. Ja w zadnym wypadku nie żałuje ze poszłam z kolegą

oczywiście wypowiedź wcześniejsza to podszyt