Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka112

BŁAGAM POMOZCIE!! w piatek mam randke, a...

Polecane posty

Gość martynka112

problem polega na tym, że mam 14 lat i mama nie pozwala mi golic nog :O podoba mi sie chlopak z rownoległej klasy. jest on kolegą mojej kolezanki z klasy. i ta kolezanka zaproponowala zebysmy wszyscy razem poszli w piatek na basen. no i teraz nie wiem co mam zrobic. nog nie ogole bo mi mama nie pozwala, nie wiem co kolezance powiedziec ze nie moge isc ... przeciez nie powiem jej prawdy.. no a poza tym zalezy mi na tym zeby poznac tego kolege.... jestem zrozpaczona, pomozcie.

Gość movvom
Właśnie, po kryjomu kup maszynkę i ogól, przecież teraz krótkich spodenek się nie nosi, nikt nie zobaczy.

Gość choinki się rozebrały
nie wolno łamać nakazów mamy, ja nie golę i żyję :)

Ja nie rozumiem dlaczego zakazuje się nastolatce depilować, przecież to dojrzewająca, młoda dziewczyna, która powoli staje się kobietką....

Gość nofjie malny
cieszymy sie z toba :)

Gość Jelcz342
Nie gól tych nóg idż tak na basen.

Gość a ja powieeem taaak..
dawno temu mialam podobna sytuację i mama równiez mi zakazała depoilacji, a ja jej i tak nie posłuchałam. Ogól je i już. I tak nikt niue zauważy. :)

Gość karmazynowa..
ogól i tak Ci w ciągu kilku dni odrosną wiec nikt nic nie zauwazy ;)

Gość martynka112
ale ja i tego "bobra też chcę ogolić by moj chłopak widział gdzie językiem trafić , boję się , że Tatko zobaczy "bobra" bez włosów i się wścieknie

Gość martynka112
jakiego znowu bobrA? to podszyw :O moja mama twierdzi ze jak ogole to pozniej odrosna mi dlugie czarne wlosy i bede musiala codzennie golic :O bedzie na mnie krzyczala jak ogole.

Gość martynka112
podszywaczu juz wiem co to znaczy bobra, otoz tego bobra tez nie gole bo tato lubi owlosione "tam"

Gość martynka112
po co uzywacie mojego nicka???! to nie ja pisałam.

Gość czar w krainie Alicji
a to ty jesteś juz zarośnięta jak małpa w tym wieku??? no bez jaj...:( a jak masz problem, to kup maszynke po drodze z domu na basen i ogól sie w toalecie basenu...Ech...dzieciaki...:(

Gość martynka112
no niestety tak , hormony u mnie rozwiniete tak ze mam owlosione nogi miedzynogami i jeszcze te cholerne wasy i bokobrody mi rosna

Gość żonaty33
do nauki dziecko

Gość martynka112
to wyzej, to nie ja. ucze sie bardzo dobrze, mam same 5. to zle ze chce isc ze znajomymi na basen??

Gość martynka112
mam mowi ze nie pusci mnie na ten basen bo tam chlopcy sie kapią i przez to ze z nimi w tej samej wodzie bede moge w ciaze zajsc

Gość mamuśieńka
jak raz ogolisz to od razu ci czarne nie odrosną;) śmiało możesz ogolić. Tylko kup sobie jeszcze jakąś piankę do golenia żeby sobie skóry nie podrażnić. A tak swoją droga masz już 14lat i boisz się że mama na ciebie nakrzyczy?! Nawet jak jej nakrzyczy to jej kiedyś przejdzie. Nie przejmuj się ;)

Gość dominkoo
Nie chcesz się sprzeciwić mamie więc po prostu nie idź na ten basen, albo się jej sprzeciw ogól nogi i idź wielkie mi rzeczy. A z drugiej strony możesz iść w nogach równie dobrze nieogolonych. Jeszcze nigdy ich nie goliłaś więc na pewno nie są tak rzucające się w oczy jak te odrastające. Te co odrastają kują są ciemniejsze i mocniejsze.Ale skoro nie masz depilacji jeszcze za sobą to na pewno nie rzucają się w tak w oczy niż włosy dziewczyny, która się zapomniała ogolić, a już wcześniej goliła. Z drugiej strony zależy Ci na chłopaku, a nie koleżance, a chłopak przebierał się będzie w innej szatni zawsze są oddzielne męskie i damskie więc nie będzie Ci się przyglądał z bliska jak będziesz sciągała spodnie. Potem skoczysz do wody i już na pewno nic nie zauważy przecież to dopiero pierwsza randka, a nawet nie randka bo Ty masz go dopiero poznać więc kiziać po tych nogach też Cię nie będzie i nie wiadomo na jaką odległość do Ciebie zbliżał w wodzie nic nie zauważy na pewno wiec sie nie martw tylko jak tak bardzo boisz sie mamy to idź w nogach takich jakie masz i nie pozwól zeby błahostka Ci zepsula humor. Zapomnij o nogach i sie dobrze baw. Wyjdzie na basen to nic zlego mama na pewno Cie pusci. Ale z drugiej strony ja golilam sie jak mialam 14 lat i nikt mi tego nie zabranial moje cialo moja sprawa. Twoja mama na pewno nie zauwazyla by tego, bo przeciez juz cie nie przebiera i nie myje cie wiec jakos bys to ukryla, ale rob jak uwazasz rownie dobrze mozesz isc w nieogolonych nogach, bo wielkich klakow na pewno nie masz. Tyle z mojej strony.

GRRR!!!!!! posluchalam waszych rad i ogoliłam nogi przed wyjsciem z domu. mamy akurat nie bylo w domu. i co? poszlam z nimi na ten basen, przebralam sie i wyszlam na plywalnie. on juz tam byl i dziwnie na mnie patrzył. dopiero po jakims czasie, siedzalam z nim na brzegu, zauwazylam jakies czerwone slady na nogach. normalnie cale pasy czerwonych kropek i plamek... wygladalo to tragicznie. co za wstyd :( juz nigdy mu w oczy nie spojrze... dzieki :O

Gość piategolutego;ppp
prosze bardzo. trzeba było to zrobić jak należy, a nie byle ogolić :/ twój problem... Poza tym czego oczekiwałaś, że na forum ktoś ci dobrze poradzi??