Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiesiazewsi

prośba o radę

Polecane posty

Gość wiesiazewsi

moja dobra przyjaciółka powiedziała mi niedawno, że nie pozna mnie z inną, swoją przyjaciółka (przyjaźni się z nią od kilku lat, a ja jej nawet na oczy nie widziałam) bo ona - ta druga - nie chce mnie poznać, nie powiedziała czemu. Powiedziała to bo ja wyraziłam żal, że nie znam tej ważnej osoby w jej życiu, mimo że mogłabym napisać jej życiorys, bo opowiada mi o niej wszystko. co byście o tym pomysleli, jak odpowiedzieć?

Gość widzę że
taka osoba po prostu nie istnieje i przez to nigdy jej nie poznasz

Gość wiesiazewsi
widziałam zdjęcia ;) istnieje

Gość wiesiazewsi
która? :O

Gość ja wiemmmmmmmmmmm
boi sie po prostu ze was pozna, polubicie sie i byc moze zakumplujecie tak ze ta Twoja przyjaciolka zejdzie na drugi tor... takie babskie rozkminy sama tak mialam

Gość wiesiazewsi
oczywiście, wszystkie jesteśmy dziewicami idź spać

Gość wiesiazewsi
ja wiemmmmmmmmmmm - ale czy to jest w porządku? co ona musiała nagadać tej drugiej o mnie żeby ona nie chciała mnie poznać... :(

wiesiazewsi-czyli nie macie jeszcze skończone 12 lat,to ty idź spać dziecko.

Gość zajety telefon
a ile macie lat bo mi to troche wyglada na takie dziecinne podejscie do przyjazni: 2 - ok ale 3 to juz tlok. moim zdaniem twoja przyjaciolka najzwyczajniej w swiecie nie chce was zapoznawac bo woli miec kazda z osobna tylko dla siebie. albo jednej i drugiej bardzo na jakis temat naklamala i teraz sie boi, ze prawda wyjdzie na jaw. a moze przedstawila cie w zlym swietle i teraz ta druga nie jest zainteresowana znajomoscia z toba? albo ta druga jest dziecinnie zazdrosna i zla, ze jej przyjaciolka ma inna przyjaciolke... itd, itp, wersji moze byc sporo. ogolnie cos tu smierdzi.

Gość wiesiazewsi
wiem że to dziecinne, wcale mi się to nie podoba i nie będę jej do niczego zmuszać, po prostu mi przykro