Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmEuDusz

Mam 19 lat a moja dziewczyna 14

Polecane posty

Gość AmEuDusz

Piszę ponieważ chciałbym się Was poradzić.Wiem że od razu mnie zjedziecie od góry do dołu i podszywy będą się dobrze bawiły ale chciałbym się Was mimo tego poradzić.Mam 19 lat a moja dziewczyna 14.Mimo że Ona ma 14 lat nie zachowuje się jak większość kretynek w moim wieku a do tego jest o wiele bardziej rozsądniejsza niż większość dziewczyn w moim wieku.Chodzi o to że jesteśmy razem od paru miesięcy,przytulamy i czasem dochodzi do pocałunków.No właśnie tylko z jednej strony nie wiem czy mi wolno ją całować i przytulać bo w końcu Ona ma tylko 14 lat ;/ nie wiem jak to wygląda względem prawa.Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy przytulanie i całowanie się z 14 letnią dziewczyną jest karalne ?

A po za tym gdybym był jej bratem albo ojcem,kuzynem czy wujkiem to chodził byś bez zębów ale za to z kilogrmami gipsu na sobie.

A właściwie byś leżał na intesywnym oddziale.Strasznie nie lubię pedofilów

Gość AmEuDusz
Widzisz gościu internet jest taki fajny,można komuś pogrozić robiąc przez to z siebie kozaka.W rzeczywistości nie byłbyś taki cwany.To że mam 19 lat a moja dziewczyna 14 nie znaczy że jestem pedofilem śmieciu i daruj sobie takie teksty.

Gość aluminator-
to nie jest karalne.

Gość gussss
jest, tym bardziej że jesteś dorosły

AmEuDusz-Ale ja nie robię z siebie kozaka tylko pokazuję ci co ci się może stać jak jej ojciec albo ktoś z jej rodziny się o tym dowie.I uwierz mi na słowo że bijatyki to w młodości lubiłem niezwykle a i warunki miałem idealne.Po za tym jako facet to sam jej dzieciny wiek powinien cię odrzucić.Człowieku to jest dziecko a nie dziewczyna.Nie bądź pedofilem,bo jak się zapomnisz i ją przelecisz to kryminał masz pewny.Poczytaj artykuł kodeksu karnego 200k.k.Tyle z mojej strony.

Z tego co mi wiadomo, to nie jest art. 200, ale art. 211 bo do stosunku nie doszło. W każdym bądź razie, wystarczy, że stwierdzi, że dotknąłeś jej piersi, całowałeś po szyi itd. i masz 2 lata w zawiasach:)

art. 200 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. 2. Tej samej karze podlega, kto w celu zaspokojenia seksualnego prezentuje małoletniemu poniżej lat 15 wykonanie czynności seksualnej.

Całowanie i dotykanie należy do innej czynności płciowej

Gość deliciouss
ale przecież on nie napisał nawet, że 'obcuje z nią płciowo'

Gość deliciouss
jak całowanie może być karalne?

Głupotę napisałem mój błąd. Znajomy miał właśnie problem z art. 211 i tak mi się skojarzyło. Całowanie jest uznawane za czynność seksualna. Może krat by nie pocałował od wewnątrz, ale jak jej rodzice są przeciwni to ma problem.

Seks jest karalny. Za samo spotykanie się i przytulanie nic Ci nie grozi. Jeżeli się dobrze czujecie w swoim towarzystwie to nie widzę przeszkód abyście się spotykali, tylko poczekajcie z seksem. Ludzie, nie pamiętacie swoich młodych lat? Swoich pierwszych miłości, zauroczeń? Dajcie spokój, to nie jest jedenastolatka, to już powoli dojrzewająca młoda kobietka, a tym bardziej jak sam autor powiedział jest rozsądną dziewczyną jak na swój wiek. Wyluzujcie trochę.

Za samo cąłowanie nie grozi mu nic, chyba , że dziewczyna by Cię oskarżyła o jakieś molestowanie itp..

kikijka - jednak wszystko i tak zależy od jej rodziców. Pytał czy mu coś grozi. Jeżeli jej rodzice zechcą wnieść sprawę do sądu - to tak, dostanie wyrok w zawiasach.

Gość deliciouss
tak to fakt. rodzice... mój zostawił mnie dla małoletniej ku..wki. w gruncie rzeczy miała te 16 lat, no ale fakt pozostaje faktem. mój ex tak nakręcił ją i jej rodziców, że pozwali jej chłopaka o gwałt. najlepsze, że ta głupia dupa nie jest z nim już grubo ponad rok. koleś został skazany. a po osiedlu krążyły filmiki jak ten aniołeczek swojemu ex laskę trzaska. w wieku bodajże 14 lat

nie denerwuj sie przede wszystkim!! Powiedz mi lepiej kiedy Twoja dziewczyna ma urodziny??

Gość zonafaraonna
gdybym moja 14 letnia corka byla z 19 latkiem oj to ja bym sie k..a na pewno zdenerwowala!

Jeżeli nawet rodzice wniosą sprawę do sądu, a dziewczyna zezna , że robiła to dobrowolnie to i tak mu nic nie zrobią. Znam przypadek , że 14 latka zaszła w ciąże już z dorosłym facetem, była sprawa w sądzie, jednak dziewczyna przyznała, że robiła to w pełni dobrowolnie itp. i sprawa została umorzona.

Gość zonafaraonna
taaaak przede wszystkim bym sie moocno zdenerwowała

Gość Pieknie piszesz i jak widac
masz szacunek do swojej dziewczyny. To co robicie nie jest karalne. Dobrze ze jestes rozsadny i nawet jezeli w przyszlosci mialo by do czegosc dojsc , podejdziesz do tego powaznie i zabezpieczysz sie. Malo jest tak rozsadnych chlopakow w Twoim wieku. Jestes zdrowo myslacym chlopakiem. Pielegnuj swoje uczucia, i ciesz sie Twoja miloscia i wspaniala dziewczyna.

kikijka-Bzdury piszesz.Ona ma 14 lat i nie może sama o sobie decydować.Prawo to prawo.Jak pedofil zapłaci przedszkolakowi i z nim będzie współżył to też mu nic nie zrobią bo zapłacił,a przedszkolak się zgodził?

kikijka Seks jest karalny. Za samo spotykanie się i przytulanie nic Ci nie grozi. Jeżeli się dobrze czujecie w swoim towarzystwie to nie widzę przeszkód abyście się spotykali, tylko poczekajcie z seksem . Ludzie, nie pamiętacie swoich młodych lat? Swoich pierwszych miłości, zauroczeń? Dajcie spokój, to nie jest jedenastolatka, to już powoli dojrzewająca młoda kobietka, a tym bardziej jak sam autor powiedział jest rozsądną dziewczyną jak na swój wiek. Wyluzujcie trochę."" A jak jej facet miał by 30 lat to też była by to pierwsza miłostka?Jak jest różnica pomiędzy 19latkiem a 30latkiem?Dla mnie żadna,według prawa obydwoje są w pełni dorośli.Jej chłopak ma 19 lat,czyli jest facetem a nie dzieckiem,nie ma 15 ani 16 lat tylko 19 i tu jest różnica.Dorosłego człowieka odpychał by sam wiek dziewczyny.Na nk to czasem spotykam 13 latki,które wyglądają na 19-20 lat,ale jak widzę ten wiek to od razu mnie odpycha bo wiem że są to dzieci,mimo że na takie nie wyglądają.

Jak to jaka jest różnica między 19, a 30latkiem? OGROMNA! Zresztą chłopcy później dojrzewają od dziewczynek, są około 2 -3 lata do tyłu, za to dziewczynki szybciej dojrzewają. Więc oni mniej więcej się pokrywają. Niektóre nastolatki źle się czują przy chłopakach, którzy są w ich wieku. Tak się składa, że sama uczę, ale w szkole policealnej, natomiast moja znajoma uczy w gimnazjum i uwierz, że większość chłopców w wieku 14 lat, nie dość że wyglądają jak kompletne dzieci to i jeszcze się tak zachowują. Każda osoba dojrzewa w swoim czasie. Jeżeli autor i jego dziewczyna dobrze się czują w swoim towarzystwie to dlaczego mają się nie spotykać? Zastanów się o czym Ty piszesz, dlaczego porównujesz przedszkolaka do osoby , która powoli staje się kobietą? Wiadomo, że przedszkolak nie jest w stanie rozsądnie myśleć.

Nie rozmawiamy o dojrzewaniu a o prawnym puncie widzenia... Osoba małoletnia do 15 roku życia to zarówno osoba, która ma 5 jak i 14 lat.

kikijka-Dlatego porównuję że Prawo Polskiea dokładnie artykuł 200K.K dotyczy w taki sam sposób 14 letnią dziewczynę jak i 6 letniego przedszkolaka.To dziecko i to dzieko i wiek od 0-15 lat dotyczy ich w ten sam sposób.To samo z prawem które obowiązuje dorosłych,od 18 -xxxxlat to prawo w rownym stopniu wszystkich obowiązuje i posiadany wuek nie ma tu nic do rzeczy. PS;Tak na marginesie,to wszystkie nauczycielki są takie głupie czy tylko ty?