Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burczybrzuch

jestem strasznie głodna :(

Polecane posty

Gość burczybrzuch

a lodówka pusta. no nie wytrzymam do rana. zjadlam wczoraj wieczorem 3 kajzerki a dzisiaj tylko zupe. w glowie mi sie zaraz bedzie krecic 😭

Gość ojejejejeje
a jutro sklepy pozamykane

A masz herbatę i cukier? Albo cokolwiek co można z cukrem wypić lub zjeść. Na parę godzin wystarczy. Jak nie to idź spać bo czuwając jest najgorzej Nie masz kasy czy jak? I właśnie jutro chyba tylko małe osiedlowe będą czynne

Gość burczybrzuch
bogata nie jestem, ale na jedzenie mi starcza :P tak wyszło. wczoraj caly dzien zalatana nie zrobilam zakupów dzisiaj to samo. jedynie zupe zjadlam. wróciłam o 24 i byłam swiecie przekonana, ze moj facet zrobił zakupy, ale jego to nawet nie bylo bo jeszcze pozniej wrocil bo jakas inwentaryzacje mial czy cos :/ próbowałam spać ale nie moge :(

Gość burczybrzuch
chyba podprowadze chlopakowi z portwela kase i zamówie pizze :o bo ja to tylko karte mam. myslicie, ze to bardzo zle? jutro mu oddam..

Gość burczybrzuch
a i zrobilam przegląd no to herbaty nie mam, cukru to ok 3 łyżeczki, a tak to psie jedzenie, cytryny, masło, smalec i serek topiony i sos grzybowy w proszku :o

Hm, ja zwykle źle oszacowuje swoje "zapasy" :D (znaczy tak bardzo nie chce mi się iść do sklepu po całym dniu zapierniczania, ze stwierdzam, ze starczy) I w efekcie siedzę głodna ;) A mąki, kasz jakichś itp nie masz?

Gość Nefrettettra
Zapraszam na jedzenie u mnie pelna lodowka !!!

Gość burczybrzuch
sorka ze mnie nie bylo. zrobilam sobie ten sos, ale smakował tak paskudnie... sprawdzilam date ważnosci to od 4 lat przeterminowany :o pieknie.

Gość nofjie malny
no i co teraZ?

Gość No i teraz zesrasz
sie na miekko.