Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szum_wiatru

Jak myśli mężczyzna

Polecane posty

Gość Szum_wiatru

Kobiety analizują każdy ruch,gest słowo jakie wypowiedział mężczyzna który je interesuje. próbuje zrozumieć poprzez szereg koleżanek\ przyjaciółek o co mu chodzi, czy jest zainteresowany nią czy nie. chodź by mała "pierdółka" jaką zrobił czy powiedział jest w stanie unieść kobietę kilka centymetrów nad ziemią, lub przytłoczyć (zależy jak ją zinterpretowała). Ale czy mężczyzna robi to samo? czy zastanawia się nad tym co robi, co mówi tak aby dać kobiecie jakieś znaki? Czy to wychodzi po prostu spontanicznie i jak mówi reguła oni nie w ogóle myślą? Tylko kobiety potrafią tak rozebrać wszystko na czynniki pierwsze? Może taki temat już był ale zastanawiam się co o tym sądzicie? A może macie jakieś doświadczenia?

Gość Nefrettettra
Zalezy od osobnika i na ile mu zalezy na kobiecie. Jak sie mocno zakocha to tez analizuje.

Zazwyczaj analizuje koszty poniesione :classic_cool: najgorzej jak dochodzi do wniosku że u dziwki było by mu taniej,szybciej ,lepiej i wygodniej:classic_cool:

Gość Szum_wiatru
No tak, ale mi raczej chodzi o to początkowe stadium. Gdy dochodzi, do jakiegoś zbliżenia, czy kroku który na pewno nie idzie w stronę zwykłej przyjaźni. Gdy jest ta iskierka " a gdyby.."

Szum_wiatru-"A gdyby mi tak za darmo dała,ale pewnie zażąda drinka,a jak się szanuje to nawet dwóch" :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Gość Nefrettetreta
"Bagno Posłuchaj, jeżeli nie potrafisz rozmawiać na poziomie to nie widzę powodu do dalszej konwersacji." Tak podsumowano go na innej dyskusji. Mezczyzni tez maja serce i uczucia, tez sa wstydliwi i tez chca zrobic dobre wrazenie. Ale sa takie typy nieczlowiecze jak Bango, z takimi sie lepiej niezadawac. Niech se kupi sex u ruski na trawie , bo na kobiete go nie stac.

Nefrettetreta-Do tego samego doszedłem co ty.A jak nie masz poczucia humoru to idź do klasztoru:-D:-D:-D

Bagno jak dziewczyna sprzedaje sie za drinka ...to ma to swoje okreslenie.

Gość deliciouss
hahahaha się uśmiałam.

dobrze-Ja się nie znam jak to się nazywa,ja już stary jestem

Gość deliciouss
faceci są bezmyślni, przynajmniej ja tak zaobserwowałam. tylko wyjątki myślą o tym, żeby zrobić wrażenie na lasce i na tym się kończy, bo jak im się uda zdobyć dziewczynę, to po co się później starać. a jeśli już myślą, to tylko o zaspokojeniu własnych potrzeb.

Na 100% nie jest to materialistka bo sprzedawalaby sie za cos wiecej niz drink:-D Przyznan sie ze tez sie usmialam z twojej wypowiedzi...jezeli jestes juz stary to powinnes wiedziec o jaka nazwe mi chodzi. Zycze milych snow

Gość Nefrettetreta
No nie zawsze bywaja wyjatki. Jezeli z takiego zalozenia wychodzic, to bywaja tez paskudne kobiety. Ale milosc istnieje i istniec bedzie i zawsze byli romantycy i swinie ktore chcialy tylko kobiete wykorzystac. Jezeli tak uwazasz trafilas na zle towarzystwo. Albo poprostu bylas naiwna. Zreszta jak sie czlowiek szanuje to inni go tez szanuja.

dobrze-Nie wiem,ja znałem takie określenia jak cichodajka,dupodajka,dyskodajaka,a może to się nazywa drinkodajka:classic_cool:

Gość Nefrettetreta
Bango, ty musisz byc chyba z innej epoki. Albo daleko od miasta.

Nefrettetreta-Zgadza się,do dużego miasta mam około 15 kilometrów.A z innej epoki też jestem.Widziałaś kiedyś prawiczka w wieku 26 lat?Więc teraz masz pewność że jestem z innej epoki.

Gość Nefrettetreta
Bango, ty potrafisz byc mily ! Gratuluje. Jezeli przejmiesz taka role , to masz szanse poznac mila blondynke, ktora bedzie wiecej rozumiec niz ty i nie bedziesz spedzal wieczoeow z komputerem. Pozatym 26 lat to nieduzo, to t.z.w. starsza mlodzierz, zycie przed toba. Zostajac prawiczkiem, czyli cnotliwym , duzo stracisz i zajedziesz "reczny".

Gość zatracony???
Autorko, facet jest w stanie zauważyc o wiele więcej, analizować o wiele więcej, zestawiać ze sobą sprzeczne obserwacje, zatracać się do samounicestwienia... oczywiście mówię o sobie ! Jeśli jesteś taką interesującą osobą to już jestem zatracony ! Niestety, większość dziewcząt jest płytka ! Stąd ja wciąż samotny, choć nie sam...

Gość Niemożliwe, to oni
w ogóle myślą? :-0

Gość deliciouss
jeden na miolion

"...próbuje zrozumieć poprzez szereg koleżanek\ przyjaciółek o co mu chodzi..." nie lepiej przez jednego, dwóch kolegów? to tak jakbys na podstawie zachowania kota, wybierała rasę psa. spytaj facetów na forum jak nie masz kolegów.