Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz877

Bardzo Podniecają mnie starsze kobiety ode mnie...

Polecane posty

Gość Mariusz877

Witam mam 23 lata i marzy mi się seks z kobietą starszą ode mnie. I nie wysyłajcie mnie do Agencji bo wiem że zawsze tam można iść... Ale uważam że nie muszę tego robić ponieważ mam warunki z tym że nie mam odwagi i nie wiem jak się do tego zabrać. Pozdrawiam Mariusz Z Krakowa

Gość Jak bys mial warunki
to by sie toba jakas dojzala juz zainteresowala. A jaka dla ciebie jest ta kobieta starsza :30-40-50-60 ????

Gość Mariusz877
może i się interesują ale tak jak to mówią to tanga trzeba dwojga a do mnie jak już jakaś kobieta zaczyna uśmiechać to już się peszę a iteresują mnie kobiety w wieku 30-40 lat

No jak tak sie szybko peszysz, to masz male szanse. Sa dyskoteki dla doroslych, tam czesto sa kobiety dojzale samotne. Ale nie jestes jedynym, duzo mlodych mezczyzn interesuje sie dojzalymi kobietami (szczegolnie zadbanymi): Nawet jest przyslowie " na starej piczy mlodzierz cwiczy" Czy umisz to zdefiniowac, co cie tak pociaga w dojrzalych kobietach? Sama mnie to interesuje, bo zaliczam sie do dojrzalych i , no i zauwazylam ze czesto interesuja sie mna mlodzi mezczyzni, co mnie krepuje i uwazam za niesmaczne.

Gość Mariusz877
Zadbane kobiety przede wszystkim mnie podniecają ta jak sama napisałaś A w nich: to że są bardziej doświadczone, w łóżku mogła by mnie dużo nauczyć, jej dominacja noi sam fakt że taka piękna kobieta o kilkanaście lat starsza "jest ze mną w łóżku i dobrze się bawi"

No sprecyzowales, to tak jak sie domyslalam. Wodza blednym podnieconym wzrokiem i szukaja czegos czego mloda nie da. Musisz wiedziec ze wiele tych kobiet zyje w udanych zwiazkach. Masz szanse , na te ktorym sie nie powiodlo i przy odrobinie odwagi moze ci sie udac.Bo taka dojzala kobiete takie ciasteczko(albo jak ja to nazywam "swieze miesko") dowartosciowuje. Mnie starcza ze czasami wodza za mna oczami.

Gość Mariusz877
Ja rozumiem... może mi się uda jeżeli nie to trudno... A tym że mało jest takich kobiet które by chciały... to akurat bym się "kłucił" Ale nie istotne ty akurat jesteś szczęśliwa bo masz tam w jakiś sposób życie poukładane... i tego Ci życze...

Gość A MOZE TAK ZAMIAST
szukac wrazen zabierzesz sie za słownik,bo widze ze twoja wiedza nie jest nawet podstawowa,zenujace doprawdy,ze sie tego nie wstydzisz:) ''to akurat bym się "kłucił"'' po coz powtarzasz jak papuga bzdury i do tego nie potrafisz ich poprawnie napisac,do nauki dzidziu:)

Gość A MOZE TAK ZAMIAST
chłopczyku ty w ogole pisac nie potrafisz,to jest szkola podstawowa haha cos takiego,jestes uposledzony czy jak? tylko nie wyskakuj tu z choroba "jestem leniem ale jest taka choroba" jestes tylko gnojkiem który chce sie spuscic,idz do prostytutki i nie zawracaj d...

Nie tak zbuntowanie, przeciez to byla luzna dyskusja, nikt tu nikogo nie obrazal. To byla pouczajaca dyskusja, i nie chodzi o bledy ortograficzne tylko ses.

Gość
Witam Swoją wypowiedz kieruje przede wszystkim do Pani pod pseudonimem ,,jakbys miał warunki" . Mam 22 lata , prawie 23 i właściwie nie ma tu znaczenia rok w jedną czy w drugą stronę , ponieważ starsze kobiety kręciły mnie zawsze . Moge być tu trochę śmieszny , ale pamiętam jak byłem jeszcze małym chłopcem , miałem chyba 10-11 lat i spodobało mi się coś w pewnej mojej sąsiadce , która miała około 25-27 lat .Może już wtedy sporządziłem sobie obraz mojej przyszłej kobiety, a może nawet żony i stąd nadal fascynacja sytarszymi kobietami. Kręcą mnie strsznie starsze kobiety .Głównie 25-30 lat , ale są też i wyjątki nawet 35 letnie.Sporadycznie , ale potrafie się nimi zauroczyć i spędzić mnóstwo czasu o nich myśląc .Czuje się wtedy jak w siódmym niebie ,jakbym spotkal na drodze pięknego anioła . Często mam tak ,że poruszając się komunikacją miejską , czy to w autobusie czy w tramwaju spotykam głównie starsze i często piękne kobiety.Bywa nieraz tak,że nie moge oprzeć się ich urokowi i coś mnie do nich ciągnie . Zdarzyło mi się już ,że ona na mnie ciągle patrzyła jakby odczytała to o czym ja myślę .Jedym słowem ze mi sie poprostu podoba . Wtedy robiło mi sie troche głupio .Pomyslałem sobie , ze ona w duszy pewnie sie ze mnie smieje i zadaje sobie pytanie co ten gówniarz sobie mysli . Jestem zbyt mało pewny siebie , mam 22 lata i jestem bardzo szczupłym chłopakiem .Patrzac na taka kobiete uwazam sie za totalną pizde , czuje sie jakos dziwnie jakbym nie byłe facetem . Ona w pełni kobieca , zadbana i usmiechhnieta kobieta a ja szary ponury chłopaczek wazacy zaledwie 55 kilogramów przy wzroscie 178. Dochodze do wniosku ,ze nie mam nic co mogłoby wzbudzic u takiej kobiety porzadanie. Nie chodzi mi tu o seks , ale wogole o zainteresowanie moja osoba .Zdarzyło mi sie pare razy ze ona sie domysliła czemu na nia ciagle patrze ,wryty jak w obrazek , poczym sie do mnnie usmiechneła .Ale kurcze tylko usmiechneła , a moze sie ze mnie smiała ?!!!! Mówią mi znajomi ,że jestem przystojnym chłopakiem tylko strasznie chudym .Uważają ,że moge podobać się kobietą.Jak one tak na mnie patrzą przypominam sobie o tym co oni mówią i sobie mysle kurcze może naprawde te babki coś we mnie widzą . Ale takie piekne kobiety w dodatku dojrzałe i ja , coś tu nie gra .Chyba patrze na nie jak napalony pies , który dostaje slinotoku i stąd ta ich reakcja. Nie zgadzam sie z tym ,ze interesuje mnie starsza kobieta poniewaz moze mnie nauczyc czegoś wiecej w łózku niz kobieta w moim wieku ,a juz tymbardziej młodsza. Pewnie i jest w tym prawda, ale mnie raczej to przygnebia .Wiadomo ,ze taka kobieta ma spore doswiadczenia , a ja kurcze nie mam go za duzego.Mam 22 lata ! i miałem tylko jedna dziewczyne w ieku 19 lat . Pociaga mnie chyba ich dojrzałosc, 100% kobiecości .Czuje ze z taka dojrzała kobieta mógłbym czegos sie nauczyc , nie chodzi tu o seks .Choc to pewnie też. Normalnie czuje sie jakbym mogł przenościc góry. Moze to dziwne co napisze ale czuje to bezpieczenstwo , które to wlasciwie facet powinien zapewnic kobiecie . Ponadto wydają mi sie bardziej czułe i ciepłe niz dziewczny w moim wieku a tymbardziej młodsze . Z dziewczynami w moim wieku czuje sie jakbym rozmwaial z gówniarami , które maja pusto w głowach .Myslą tylko o tym by machac cyckami i chodzic po imprezach . W dodatku sa strasznymi materjalistkami , doslownie blachary. Starsze kobiety daja poczucie bezpieczenstwa , rodzina , dzieci itp . Z taka gówniara to nic nie wiadomo , jeszcze jej sie odwidzi setki razy. Własciwie sam nie wiem jak zrozumiec swoje zachowanie .Poprostu starsze kobiety maja cos w sobie. Raz w zyciu zauroczyłem się dziewczyna w moim wieku. Reasumując , jest jeden wielki tego minus .Kobieta starsza o 10-12 lat , kiedyś zapewne odejdzie na tzw półkę . Nie mam na mysli tego,że bede 45 letnim a nawet 50 letnim dobrze zadbanym siwiejacym Panem w którym młodsze kobiety beda wiadziały dokonałego kochanka i moja żona 60 letnia pomarszczona kobitka pojdzie do diabła a ja bede wolał młodsze panienki tylko taki zwiazek chyba juz na poczatku moze stwarzac problemy . Tata 30 latek wygladajacy jak młody heros , 42 letnia starzejaca sie Mama .Czyz mysla o dzieciach partnerzy widza sens , czy sami powoli sie nie wycofuja z tego zwiazku .Czy nie maja obaw o przyszłosc. Mam nadziej ,ze coś zrozumiecie z tych moich wypocin . Trudno to ubrac w słowa .Ciezki temat do opisania w kilku zdaniach i chyba ciezki nie tylko do opisania ale także trudna sytuacja zyciowa . Jak czegoc nie rozumiecie to pytajcie , moze tak bedzie łatwiej. Pozdrawiam

Gość lubię to!!
Nic prostszego!! Świetnie trafiłeś!! Wiem z doświadczenia, że jest tu ktoś taki.. Musisz tylko ją odnaleźć i zarzucić młodzieńczą bajerkę. Potem to już tylko w dojazd będziesz musiał zainwestować... Próbuj, może się opłaci?? Kto wie??;P

Gość starsza od ciebie
Ani mi sie waż.

Gość rockgirl28
a ja jestem z 6 lat młodszym, przystojnym chudzielcem :)))

Gość jhhjh
jak można się podniecać kobietą która mogła by być twoją babką :classic_cool: :o

Gość dojrzała babeczka
Coś w tym jest...Wielokrotnie spotykam się z zainteresowaniem młodszych facetów. Zwykle sporo młodszych(10-15 lat!). Mam 38 lat i chyba jestem za stara dla pana z czupryną przyprószoną siwizną...:D :D Faceci po czterdziestce oglądają się za dziewczynami, które mogłyby być ich córkami...:O

Gość
Nie wiem kto tu powiedział o kobiecie , która mogłaby być moją babką. nie słyszałem ,żeby babcia miała 38 lat .Ok sa przypadki ze sa i 30 letnie .Np mamusia miała córke w wieku 14 lat i ona równieze sie szybko postarała . Ale nie słyszałem o babci 28-32 lata która ma wnuka prawie 23 lata . Do Rockgirl28 , jesteś z nim dlatego ,że młode ciało czy z miłośći ?Chodż z tego co zauwazyłem masz chyba 28 lat , wiec 22 latek nie ma az tak dla Ciebie duzo młodszego ciła .Przeciez w wieku 28 lat nie jestes taka pomarszczona .:) Starsza od Ciebie - co mam rozumieć przez - ani mi się waż ? Myślicie ,że są na to szanse aby starsza kobieta była z nami z innych powodów niż tylko młode ciało . Czy nawet jeśli leci tylko na młode ciał , a może z małolatem czuję sie pewniejsza i bardziej odważna Szkoda ,że one myslą o nas jak o zwierzakach , czemu taka kobieta nie może uwierzyć w to że nam się podoba i moglibyśmy a nawet chcielibyśmy sie w niej zakochac. Ostanio miałem taką sytuacje w autobusie , spotykamy sie czesto .Czesto jezdzimy tym samym autobusem .Ostatnio zauwazyłem ze mieszkamy obok siebie .Dosłownie dwie ulice dalej .Mieskzma tu od urodzenia i zauwazyłem ja pierwszy raz jakies 3-4 miesiace temu .Z tego co sie dowiedziałem tez mieszka tu od lat . Ma na oko 30-34 lata i tu w mojej głowie przerazenie .Do tej pory podobały mi sie tarsze kobiety ale starsze o max 6-7 lat ale nie o 10-12 . Ona juz na bank wie ,ze zwróciła soba moja uwage , wzbudziła moje zainteresowanie. Raz gdy byłem w nia zapatrzony , zrobiła taka niesmaczna mine .poczułem sie jak idiota .Tak jakbym był tredowaty i od mojego patrzenia robiło jej sie niedobrze. Jednak gdy wysiadała z autobusu , ciagle zerkała spod oka w moim kierunku.Nie wiem czy patrze na nia czy bede wysiadał na tym samym przystanku . Wiec po co ta niesmaczna reakcja jak pozniej ciagle zerkała .Przeciez nie jestem gwałcicielem . z drugiej strony moze wystarczy jej to ze młody chłopak sie nia zainteresowała .Tak jak własnie pisaliscie wczesniej . Ale nadal nie rozumiem ska ta reakacja

Gość gość
mam 16 lat i bardzo podniecaja mnie starsze kobiety te jedrne piersi :*

Gość gość
Ja mam 22 i kocham uwielbiam starsze a że jestem piękny to same mnie wyrywaja.

Gość gość
Uwazaj, bo zaraz tu cie ktoras wyrwie:D

Gość gość
Nie dam się bo kocham moją cudowną o 13 lat starszą, ideał kobiecości i ogromne sterczace piersi :P

Gość I am different
Idioci pryszczaci

Gość gość
Mów za siebie nie mam ani jednej skazy na twarzy. Cera wręcz porcelanowa.

Gość gość
Tez pociagsja mnie starsze kobiety mam 22 lata, nie skromnie powiem ze nie mam problemu z ich zainteresowaniem moja osoba. Dwa razy bylem w loKu z kobietami po trzydziestce. Nie umiem tego nazwacbtego zjawiska ale czym starsza tym lepsza. Chcialen stworzyc zwiazek z nimi, dobrze zarabiam i mam mieszkanie ale one baly sie chyba oceny spoleczenstwa i nie wyszlo

Skoro bały się, dziwne że nic ci nie powiedziały. Ale sny każdy ma inne. Ale nie każdy bierze jako jawe, ciapciaku.

Gość gość
haha

Gość gość
malolaty sie nudzą bo są wakacje

Gość gość
Ja jestem bardzo sexualny dla mojej. Trzeba mieć to coś co nie zależy od wieku.

Gość gość
Starsza kobieta wykazuje milosc do mlodszego faceta, ale sa to czesto uczucia macierzynskie:D

Gość gość
Z dzieckiem do łóżka nie idzie się.; ) ale z dorosłym mężczyzna tak. I teraz zadaj sobie pytanie od ilu lat mężczyzna jest dorosły ;)