Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedsiebiorcza kobieta

Biore fikcyjny slub i udaje matke!!!! dla pieniedzy!

Polecane posty

Juz przed znajomymi mojego "narzeczonego" udawalam ze jestem w ciazy. Teraz gdy minal czas jestem zmuszona udawac matke tego dziecka ktore rzekomo nosilam pod sercem. Jego corka(18latka) urodzila juz chlopczyka. Teraz ja w tym miesiacu musze wyjsc za niego za maz a pozniej odejsc, by wszyscy mysleli ze zostawilam go samego z dzieckiem. Ten czlowiek placi mi za moje klamstwa! A to kupil mi mieszkanie, umeblowal je oraz daje mi miesieczna wyplate 20 tysiecy miesiecznie, gdy bedzie juz po wszystkim dostane od niego ponad 300 tysiecy i sie z nim pozegnam. Dzieki temu on bedzie mogl udawac samotnego ojca i nie bedzie musial sie wstydzic za corke.

Jedni pewnie uznaja ze ten temat to prowokacja, drudzy pewnie stwierdza ze jestem podla. Ale dostrzeglam w tej sytuacji korzysci dla wszystkich. Moj przyszly a zarazem pozniej juz byly maz splacil moje dlugi , dawal mi miesiecznie pieniadze, kupil mieszkanie i poprosil mnie o pomoc. Nie uwazam zebym robila zle.

Gość yuiyyuiyyiy
Twoja sprawa a my mamy gdzieś co robisz. Mamy inne zmartwienia. My cię po prostu olaliśmy.

Gość elkabelka__
Jak nikomu krzywdy sie tym nie wyrzadza to czemu nie...

Gość jakby mi ktoś zapłacił za coś
takiego też bym się zgodziła.

Gość bueheheheh dobre to jest
oby cie nie wykiwal!!!

Oczywiscie ze nie robie nikomu krzywdy, po prostu robie przysluge za przysluge. I ten czlowiek napewno by mnie nie wykiwal, juz mi troche zaplacil za to wszystko, po slubie a pozniej po rozwodzie zaplaci mi reszta.

Gość *_* i :(
To jest żerowanie na cudzej krzywdzie głupia ruro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To że chwalisz się tym na publicznym forum oznacza że jesteś chora psychicznie!!!!!!!!!!!! Druga sprawa że on pewnie nie da Ci rozwodu i zmusi Cię do matkowania bachorowi!

Nie uwazam zebym komus robila krzywde, wrec przeciwnie, wszystkim pomagam w takiej sytuacji a to ze troche zarobie to nic wielkiego. Dzieki temu wszystkiemu mam wlasne mieszkanie i uwolnilam sie w koncu od dlugow.

Gość nooo i dobrze robisz!
Całkowicie popieram!

dobrze, że to prowokacja ale co najgorsze, to dziwi mnie postawa wypowiadających się:( a co z dzieckiem? czy nikogo nie interesuje jego los i to, że w papierach będzie miał "matkę" a raczej obcą babę, która go zostawiła? Nie lepiej żeby znał prawdę? Przecież 18 letnia matka to nie tragedia:O

Jedni pewnie uznaja ze ten temat to prowokacja" i na dodatek beznadziejnie napisana :D 0/10

Gość tylko sie nie potlucz
debilko a jakie masz dokumenty na to dziecko? a jakie ten jebniety tatus ,twoj narzeczony ma na nie dokumenty? koorwa co za niedouczeni kretyni bez fantazji :o :D:D:D:D

Na szczescie to nie prowokacja! Tylko cos na czym dobrze zarobilam. Ten czlowiek uwaza ze tak bedzie najlepiej dla jego corki, jej dziecka, ze nie bedzie sie musial potem wstydzic przed ludzmi ze jego corka jest panna z dzieckiem. Ja na to dziecko papierow zadnych nie mam ale czlowiek z ktorym jestem "zwiazana" powiedzial ze wszystko zalatwi.

Gość autorka ma jebla we łbie
to motyw zdesperowanych żon domowych,leciało przedwczoraj:P:D:D:D:D

Gość może i prowokacja ale chciała
bym żeby mnie ktoś za coś takiego zapłacił.

Gość dfddddddd
Też bym tak zrobiła!!!! Gdyby takie coś było realne to czemu nie!

Gość gebrille solis 86
Za dużo "Gotowych na wszystko" się naoglądałaś

To już będę wiedział co zrobic jak moja córka zajdzie w ciąże!

Gość hhaha chyba
Nikt nie wierzy w te marna historyjke Kto dzis dba o to ze corka ma dziecko buahaha

Gość no prowokacja ale ja bym
chciała żeby ktoś mi zapłacił za zrobienie czegoś takiego. Nie oszukujmy się, każda z nas by się na to zgodziła za takie pieniądze.