Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezdenna rozpacz ..

Moja miłość obeszła ..

Polecane posty

Gość Bezdenna rozpacz ..

Kochałam go, naprawdę kochałam. Dalej kocham, nie wiem ... Kiedy go widzę, po prostu serce wyskakuje mi z piersi, dla mnie nie ma wad, jest idealny, perfekcyjny.. W wakacje "było coś" między nami, widziałam, że mu się podobam.. Moja "przyjaciółka" od dawna wiedziała że coś do niego czuję, wielokrotnie się jej zwierzałam. Mimo to, wczoraj widziałam, jak idzie z nim przez miasto, trzymając go za rękę. Przechodziłam koło nich, niestety. Widziałam jak Damian na mój widok od razu chciał wyrwać rękę z jej uścisku, lecz ona ścisnęła mu dłoń jeszcze mocniej. Oboje powiedzieli "cześć", tyle że jego "cześć" było smutne, a jej pełne jadu. Moje życie jest skończone :(

Gość zielona choinka,pachnący las..
facet - pipa:D

Gość Pantera z tygrysa
ta "przyjaciółka" to su.ka! wiem że nie możesz go ot tak sobie go olać, więc jeśli go naprawdę kochasz, walcz o niego :)

Gość Bezdenna rozpacz ..
walczyć? ale jak? mam go tak po prostu odbić ?? to nie w moim stylu, ja nie chcę go traktować jak jakąs zabawkę.. "odbić" to nie najlepsze słowo, za bardzo go kocham ,aby sie na to zebrać

Gość konpka
A może spotkaj się z nim w tajemnicy przed tą dziewczyną. Boże, jaka ta laska musi być wredna!