Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola_Lojalna

Narzeczony z byłą dziewczyną w dość dwuznacznej sytuacji.... co robić?

Polecane posty

Gość hg futrjb ;poiuu
no to chociaż nie masz dowodów to już wiesz, że facet Cię kłamie i spotyka się z byłą. ciekawe gdzie teraz jest - może do niej pojechał?

gadał o jakiejś obietnicy, żebym mu zaufała i wyszedł zaufała, jasne.

Gość ta wariatka co jakiś czas
zakłada topik na podobny temat

Gość cieeeeeeeeeemka
iiii tak ciekawie się zapowiadało... no i co dalej z tym facetem? jak się kończy ta telenowela? :P

Gość my love...
mozesz napisac jak on zareagował?? co powiedział?? bo jestem bardzo ciekawa

Gość stokrotka22_1988
Witam. Dawno nie pisałam bo nawet nie miałam na to ochoty. Ale muszę to z siebie wyrzucić. Wtedy przyszedł po kilku godzinach kompletnie pijany i wszystko mi powiedział. Czegoś takiego się nie spodziewałam. Okazało się że ona jak była z nim usunęła ciążę. On czuje się za to winny i odpowiedzialny, chociaż zrobiła to po kryjomu. To był podobno powód rozstania a nie jak wcześniej mówił, zdrada z jej strony. Teraz okazało się że była w ciąży z tamtym facetem i poroniła, a lekarz jej powiedział że już prawdopodobnie nigdy nie będzie mogła mieć dzieci bo jej skrobanke spieprzył lekarz. I się załamała, a tylko on o tym wiedział więc chciała się spotkać i wygadać. Nie wiem już sama co mam o tym myśleć, chyba by nie wymyślił takiej historii. Swoja drogą on narazie jest u rodziców, bo chciałam mieć trochę czasu na przemyślenia. Myślałam że nie mamy przed sobą tajemnic.