Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mistreem

Czy facet powinien odwozić samochodem już po pierwszych spotkaniach?

Polecane posty

Gość Mistreem

Mam 26 lat i zwykle jeżdżę na spotkania z dziewczynami samochodem. One najczęściej przyjeżdżają komunikacją miejską. Do tej pory wydawało mi się, że wypada żebym zaproponował odwiezienie, bo one mają się tłuc i marznąć a ja sobie jadę samochodem. Choć większość z nich po takich pierwszych spotkaniach się nie zgadzała żebym je odwiózł ale to już inna sprawa. Natomiast moi znajomi, rodzina, jak się o tym zgadało to powiedzieli mi, że dopiero kiedy byśmy byli para powinienem proponować takie odwiezienie a tak to może to być odbierane jako narzucania się, jako coś dziwnego. Dlatego chcę was zapytać o zdanie

Gość sssddsds
proponowac mozesz, zawsze to milsze niz odjechanie bez slowa

Gość mi się wydaje, że wypada
zapytać. tak samo jak na imprezie rodzinnej gospodarz pyta każdego czy się napije (mimo iż wie, że np. wujek Józek będzie prowadził - ale zapytać wypada)

Gość mi się wydaje, że wypada
zapytać, wypada. chociaż ja z nowo poznanym chłopakiem bym nie wsiadła :) ale tak bez słowa odjechać to też niegrzecznie.

Gość bojan_tom
zależy, czy dziewucha ma ci zrobic laskę, czy nie:classic_cool:

Zapytaj ale nie naciskaj bo jak dziewczyna będzie strachliwa to pomyśli że chcesz ja wywieść do lasu i cos zrobić

Mistreem - 🖐️ ja mam zdanie, że jeżeli kobieta nie będzie miała ochoty na to to odmówi, ale dobrze robisz, że pytasz... Może te bardziej nieufne, które Ci jeszcze nie znają, mogą pomyslec że chcesz je gdzieś wywieśc i ....wykorzystac :-) albo zwyczajnie nie chcą ujawnic swojego miejsca zamieszkania, bo nie wiadomo co z tej waszej znajomości dalej wyjdzie.... :-)

Gość Mistreem
powiem im by mi dały dupy bo juz lepiej by miały te 9 cm w cipie niż 20 km w nogach

Gość hfgufggfgh
Zaproponuj. Ja zawsze korzystałam, ale z drugiej strony nigdy nie spotkałam się na randkę z kimś, kogo nie znałam już wcześniej (przynajmniej trochę). Nie wsiadłabym do auta nieznanego faceta. Chyba, że lałby deszcz :P