Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aetemid6a

zrobił mi dziury w ścianach

Polecane posty

Gość Aetemid6a

mój facet w święta się napił i pod wpływem alkoholu i emocji- bo sie pokłóciliśmy zrobił mi w mieszkaniu dziury w scianach. I to już nie pierwszy raz.

Gość podczytuje topik, kiedys tu
i co masz zamiar z tym zrobic???

Gość pewnie zaraz mu wybaczysz bo
go przecież kochasz no i on Ciebie też:obuahahah!!!!!!!Wyjeb się na niego!!Ten związek jest chory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Teraz robi dziury w ścianach a za niedługo zrobi Ci dziury w głowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Aetemid6a
cholera nie wiem... włącza mu się agresor jak sobie wypije (oczywiście z mojej winy) te dziury też przeze mnie bo powiedziałam coś czego nie powinnam. A poprostu podziękowałam mu ze wspaniałe święta przez które praktycznie większość czasu spał i nie spędził ich ze mną i naszym synem

Gość Aetemid6a
jesteśmy razem osiem lat. Wiem wiem że najlepiej go wyjebać ale on ciągle mówi że to nic takiego że też jakoś musi się rozładować. Ale kurwa co to za rozładowanie- wkurwia mnie to już

a czym zrobił te dziury w ścianie , moze przed awantura powinnas pochowac przedmioty ktore ma pod ręką

mogl wyjsc na dwor i sniegiem se porzucac

Gość Aetemid6a
jemu wystarczy do tego jego własna ręka i głowa. Mamy płyty gipsowe a że ma też siłe to dla niego to nie problem

no najwidoczniej tak odreagowuje ja tez jak sie wkuze to zucam byle czym , zachowuje sie jak furiat ale maz mnie do szału doprowadza

po co jesteście z takimi facetami?Jesteście masochistkami?Lubicie jak facet traci nad sobą kontrolę?A co to kurwa zwierzę jest,że nie potrafi opanować emocji?Dorosły facet powinien nad sobą panować i nie wpadać w furię i rozwalać wszystko wokół!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Aetemid6a
ale nie żeby niszczyć czyjąś własność. JAk chce to niech sobie woje rzerzy rozpierdala. Po co z nim jestem? Chodzę już do psychologa i też mnie o to samo pyta....kurwa nie chce z nim być ale nie wiem jak to przerwać i chyba też boję się zostać sama z dzieckiem.

nienawidze jak ktos pisze focie

chyba lepiej byc samej niz z takim furiatem jak ci zrobi dziure w glowie albo dziecku to moze byc za pozno

wolałabym być sama z dizeckiem niż z takim psycholem co rozwala wszystko:o

no ale rób jak chcesz:oNie chcę tylko potem usłyszeć w tv,że jakiś wariat zamordował swoją kobietę i dziecko po wypił i stracił panowanie nad sobą....

mój major Sidor na Studium Wojskowym, że lepiej by ojciec kutasa w ścianę wbił i niż zrobić takiego żołnierza-ofermę, może on robi to samo, chce wbić kutasa wścienę, by powstał z tego wieszak na czapkę????