Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klara93aaa

Jak przytyć

Polecane posty

Witam! Waże 49kg i mam 170cm wzrostu i chciałabym szybko przytyć. Mam spory brzuszek ale wszystko inne strasznie chude ;/ ręce, nogi to już w ogóle... Jem dużo, więcej niż nie jeden domownik u mnie, regularnie. Jak mam przytyć? Nie lubię siebie i wstydzę się szczególnie moich chudych nóg. Ćwiczenia na nogi pomagają? Może macie jakieś swoje diety na przytycie? Proszę o pomoc.

Gość mcdonald i cukiernia
stan sie ich stala bywalczynia

Gość adinnnaaa
ja bym sie takimi rzeczami nie strsowala. przyjdzie czas ze sama przytyjesz. na razie ciesz sie szczuplym cialem poki masz czas. a jak ci twoja chudosc mocno przeszkadza to zainteresuj sie moda i zobacz jakie stroje pogrubiaja.

Moja siostra ma ten sam problem.Je duzo a nie może przytyć. Jest strasznie nerwowa,moze to dlatego,nie wiem.Ja myslę ze ona powinna przebadać sie na tarczycę. Ale powiem Ci Klara93aaa że była tak zdesperowana przez to że jest chuda że w lecie chodziła w bluzach,po mimo ponad 30 stopniach ciepła.Ktoś jej doradził ze lek MEGACE powoduje przyrost masy ciała.załatwiła sobie ten lek, i powiem ci że po 2 tygodniach były widoczne efekty.po mioesiącu wyglądała jak chomik:)szła na wesele do koleżanki,to jak ja zobaczyłam w sukience,to chyba wolałam ją szczupłą.Miała aż fałdy,ramiona potężne.Minęły z 3 lata,wróciła z zagranicy,z pracy.Znów chudzielec.I znów ma tan sam problem,Ja jej tłumacze by poszła do lekarza i pierwsze co ,to porobiła badania,czy wszystko jest ok.Bo ona ma 35 lat a figurę jak 15 letnia dziewczynka.

po pierwsze nie jedz ile wlezie po drugie przysiady i jak chodzisz po schodach to co dwa stopnie rób krok

że zamiast tyć poprzez wzrost tkanki tłuszczowej która odkłada się u autorki głównie na brzuchu będzie tyła przez wzrost tkanki mięśniowej głównie w nogach a jak będzie intensywnie ćwiczyć to nadmiar tłuszczu spali ;)

Gość fgbre
to proste - prześpij się z facetem bez zabezpieczenia

Gość ach......
mam identyczny problem.... 173cm - 52 kg.... mam 24 lata. Ale sie nie załamuję. Polubiłam sie taka jaka jestem. Taka moja uroda. Miałam robione przeróżne badania i wszystko jest ok.

Gość fgbre
musi cię ugryzc wąż rozporkowy - wówczas zaczniesz puchnąc w oczach

to malutko ważysz,ja mam 58 przy 171 i jestem szczupła,ale nie do przesady,ale w ciąży przytyłam 20 kg :P ale 2 miesiace po niej mialam już swoja wagę

Gość xenA.
ANALA NIECH CI KOCHAŚ ZROBI

żeby było śmieszniej o przecież podczas seksu też mięśnie się trenują a tłuszcz spala :P

ale jesli ktos jest bardzooooooo chudy to tego tłuszczyku musi choć troche być :) A podczas seku szybko spala się kalorie. a tu chodzi o to by dostarczyc ich dużo,by trochę przytyć.

Dziękuję wszystkim za komentarze. Pomyśle o tych ćwiczeniach. A może znacie jakieś właśnie leki na przytycie?

Gość romano43
sa dwie metody 1 . mniej sie ruszac 2 . Wiecej jesc .

Gość podaj jadłospis z 1 dnia
zawsze mnie takowe bawią. Zwłaszcza jeśli chodzi o osoby, które jedzą "dużo"

Klara93aaa tak jak juz Ci pisałam megace,megalia i jest jeszcze jeden,ale zapomniałam nazwe. Nie wiem czy maja jakies skutki uboczne,siostra brała i gdy robiła wyniki było ok,na nic nie narzeka. Ale sa bardzo drogie i mało dostępne. Są to leki dla chorych na raka i anoreksję.