Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona_ka

wizyta w szpitalu

Polecane posty

Gość Ilona_ka

Mój dobry kolega, przyjaciel trafił do szpitala. Będzie miał operacje na kolano (miał jakąś kontuzję w nowy rok , już mialo byc dobrze a jednak nie jest). Napisał mi smsa czy bym go nie odwiedziła bo mu tam nudno. Odpisałam że ok ale teraz tak myślę że jakoś tak mi dziwnie tak iśc do niego samej do szpitala, nie wiem co mam mu zabrać, co powiedziec, jak sie zachowywać. Jestesmy na etapie że może cos bedzie ale na razie nie jestesmy razem ale dośc blisko żyjemy, doradzxicie coś?

Kup mu flaszkę i popuść szparę.Będzie zadowolony :classic_cool:

A tak na poważnie to się go po prostu zapytaj czego potrzebuje.Zazwyczaj człowiek w szpitalu nie ma apetytu,więc jedynie to seksownie się ubierz

Gość Eleeene
jezu -normalnie.Operacja na kolano to nie walka z bialaczka na szczescie. Wez cos do czytania -nie wiem co faceci czytaja, pewnie o samochodach , wez jakies cukiereczki ( moze jesc hahah) i idz z milym usmiechem. To wystarczy. O co tu kopie kruszyc .

Gość Ilona_ka
bagno ---troche chamskie to było ten pierwszy wpis a co do drugiegoto wiem ze najlepiej zapytac ale pewnie usłyszę ze nic mu nie trzeba

Gość Ilona_ka
to jest szpital psychiatryczny dla ludzi z drugim stopniem upośledzenia umysłowego i narządów ruchu

Gość Ilona_ka
elnee---no niby o nic, tylko jakoś tak dziwnie sie poczulam że mnie wogole o to poprosił zebym przyszla i jakoś tak sie zawstydziłam bo on mi sie podoba wiem tez że on mnie tez lubi i jakoś tak ...chciałabym mu pomoc , wesprzec, no tak po prostu zeby było miło i naturalnie a jestem lekko spanikowana

Gość Jola_Lojalna
Kup mu jakiś sok, wodę czy owoce. Z gazetą też dobry pomysł. Nie pytaj czy coś chce, bo powie że nie :)

Ilona_ka-Czemu chamskie,myślisz że by był niezadowolony?Jak ja szedłem do kolegi to zawsze z flachą.On miał nos operowany bo mu ktoś go przestawił i umiał oddychać tylko jedną dziurką.Lekarz go potem przez tydzień ochrzaniał że pił,mimo że nie mógł:-D

Gość kup mu jednodniowy soczek
z bukarow ;) Chociaz to lepiej po operacji - lepiej sie goi. No co masz kupowac. Nic ;) Idz odwiedzic, pogadac. Dziwne, ze sama na to nie wpadlas ;)

Gość ssdaFdafs
JAk chcesz mu pomoc to idz do niego, normalnie napisz smsa czy mu cos kupic po drodze np i idz i sie nie stresuj

Gość kup mu jednodniowy soczek
bukarow=burakow :D

Gość Ilona_ka
Bagno ale ta wypowiedx maiła jeszcze pierwsza część... Jola---no cos mu tam kupię to akurat nie jest duży problem kupić po drodze cos słodkiego A sklepy to są aby otwarte dziś?

Gość Ilona_ka
Po operacji tez pójdę, mam nadzieję ze nie będę juz taka spieta

Gość Eleeene
jak jestes spieta , to sprobuj techniki relaksycyjnej. Usiadz na macie, skrzyzuj dlonie , stopy i medytuj -jestes puszkiem, obloczkiem , lekkim , unoszacym sie nad ziemia. Kazdy chce uchwycic obloczek choc na zdjeciu.Odwiedz kolege jako lekki , mily, unoszacy sie "obloczek".Przynies mu powiew radosci, pieknego usmiechu i czegos malo uchwytnego. Wiesz jaka radosc , jak ktos taki z cudownym usmiechem wkroczy na sale chorych . Reszta panow oblize sie smakiem jak sie pojawisz. Co sie zamartwiasz relacjami jakie moga byc.Wazna lekka , mila wizyta. Sukcesy Kochana mamy w glowie :-P Tyle i az tyle.

Gość ilona_ka
eleneee--dzięki podtrzymane na duchu, postaram sie tak zrobić

Gość ilona_ka
a powiedcie czy wypada zanieść mu coś ciepłego do jedzenia jakiś obiad boz jednej strony pomyślałam ze może by chętnie zjadł coś ciepłego a nikt z rodziny dziś do niego nie przyjdzie a z drugiej, czy to nie głupio tak...

Nie wiem jaki to szpital.Ale dzisiaj są szpitale z jadłodajniami i można sobie obiad kupić.Więc nie wiem czy to dobry pomysł

Gość Eleeene
ja bym nie nosila.Mnie by krepowalo jedzenie przy kims . W szpitali dostaje jedzonko przeciez . Lepiej kup np. snikersa, grzeska ( moj maz uwielbia lakocie ).

Gość ilona_ka
dzięki chyba macie rację Kombinuję aż mogę w końcu "przedobrzyć"

Gość 40-latek-lbn
ewentualnie ubierz jakąs mini spódniczkę i stringi koronkowe i możesz go delikatnie po prowokować na pewno będzie bardzo szczęśliwy. pozdrowionka.

Gość ilona_ka
no tak jasne,poprowokować w szpitalu w kilkuosobowej sali....

Gość faktycznie cos porobili bo
sorry ale sie usmialam z tych glupot co ludzie pisza :D wez mu jakis sok dobry, lakocie i faktycznie gazete albo ze dwie, bo jak tak lezy caly dzien to chociaz sobie poczyta

Gość ilona_ka
a co cię rozśmieszyło? No co wziąć to już postanowione, bardziej sie jakos stresuję całokształtem,żeby było miło , naturalnie, sympatycznie, ciepło, żeby wiedział że moze na mnie liczyć itp