Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykły facet z katowic

Brak seksu w związku

Polecane posty

Gość zwykły facet z katowic

Jestem ze swoją dziewczyną 1,5 roku. Przez ostatnie 3 miesiące ani razu się nie kochaliśmy - oczywiście z "jej inicjatywy" - a bo to rodzice za ścianą, a bo to okres, a bo to ból głowy... A później się zastanawiacie na tym forum dlaczego faceci zdradzają.

Gość to nie
przetrwa... Na dłuższa metę jest nie do wytrzymania. Lepiej od razu z nia rozmawiaj. Ignorowanie problemu i udawanie, że go nie ma, jest droga donkąd, pogłębisz w ten sposób swoją frustracje seksualna...

ruscy naukowcy udowodnili, że ból głowy najlepszy jest porządny stosunek. Sprawdzone und potwierdzone.

Gość a wy sie żenicie z takimi
kobietami , chociaz juz przed ślubem funduja wam takie posty, a potem zakładacie tematy, w których sie użalacie

Gość ANAL izator
wytłumaczenie jest proste, albo śmierdzisz, albo jesteś cienki w te klocki, albo po prostu śmierdzisz. innego wytłumaczenia nie ma. Uwierz mi kobietę którą zaspokoisz, ciągnie do sexu jak najostrzejszą dziwkę. Każdą uwierz mi każdą! nAwet takie typu zakonnice, jak tylko porządnie wyrżniesz takie coś, to dzwoni pyta kiedy będziesz, przesyła zdjęcia itp.

Gość fdfdfd
i co pojdziesz do innej tylko zeby pomoczyc chuja ?

Gość ofelmaaaa
anal izator ma rację i mowie to jako kobieta !! Kiedys mialam faceta ktory nie potrafił mnie zadowolić, seks z nim byl przykrym obowiązkiem, zmuszalam sie, nudzilo mi sie w trakcie stosunku i marzylam tylko zeby juz skonczyl i zebysmy mogli właczyć jakiś film :D :D Teraz mam innego faceta, orgazm prawie zawsze i chce mi się seksić non stop ! Nieraz on juz nie ma siły :) Tak więc, Twoja dziewczyna jest po prostu niedoruchana tak jak trzeba i niedopieszczona i seks z Tobą ją po prostu nudzi.

Gość fdfdfd
jak sie kogos kocha to normalne ze chce sie z nim isc do lozka i nie chodzi tylko o dobre wyjebanie i orgazm :O zostaw ja bo i tak jej nie kochasz

Gość kubek coli
Mnie zazwyczaj "boli głowa" kiedy facet sam wymaga a nie potrafi nic dać, nieumiejętnie zaspokaja kobietę. Co z tego, że facet zacznie, jeśli to np. kobieta ma się nim zająć, a on nic z siebie nie da oprócz prostego "usiądź na mnie". Po jakimś czasie takiego seksu się zwyczajnie odechciewa.

Gość teska44
zgadzam sie z poprzedniczką i..... znalazłam sobie kochanka

Gość do tesy44
to po co jeszcze z nim jestes stara dziwko?

Gość teska44
Faceci są jak grzyby - jeden na milion to prawdziwek...