Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majcia00

Niech mi ktoś pomoże!

Polecane posty

Pobrałam bratankowi grę (RTL winter sports 2008) i zainstalowałam ją na winxp na stacjonarnym komputerze i tam działa, jednak słabo grafika.. ale na laptopie z vistą klikam na setup.exe i nic.. pojawia się takie czarne pole.. niech mi ktoś pomoze..

w panelu sterowania powinny być opcje zapory. niestety dokładnie jak to nie powiem bo mam XP a Visty nigdy nie miałem ;]

wyłaczona i dalej to samo :( nagrałam to ze stacjonernego na płyte dvd i skopiowałam na pulpit ten plik iso, a na stacjonarnym pisze, plik obrazu, a tym z vistą pisze CD-image file.

klikam na setup.exe i pojawia się takie czarne okienko jakbyś klikną na start i uruchom. :) spełnia bo w tamtym roku grałam w to na tym laptopie.. pobranej z innego zródła.

już pędzę na ratunek :P (to tak do poprzedniego posta :P ) dziwne. a nie uszkodził się plik przy przenoszeniu między kompami? może antywirus go blokuje?

to coś musi być z samym plikiem skoro nic go nie blokuje. sprawdź w dodaj usuń programy (o ile tak jest też w Viscie) czy ta gra została ostatnio dobrze usunięta