Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka baba tam jedna

Widziałyście ANKĘ PRZYBYLSKĄ w ciąży? ona naprawdę jest w 8 MIESIĄCU???

Polecane posty

Gość ja taki to mialam w 3 mies
teraz jestem w 7 i mam wielki, ale brzuch to sprawa indywidualna. Moze dziecko ma tak ułożone?

możliwe bo ja miałam w 9tym taki jak niektóre w 6tym. Nikt mi nie wierzył że zaraz rodzę a dziecko miało 3400 i 56cm więc nie jakaś kruszyna. Własnie fajnie jak sie ma mały brzuch bo zaraz zejdzie, ja po miesiacu nie miałam śladu po nim. Wielkość brzucha zależy m,in, od ilości wód, ja miałam mało.

Gość taka baba tam jedna
z tego co widać ona sporo przybrała w biodrach, a z tego co wiem jeśli tyje się w ciąży w ten właśnie sposób, to brzuch ma prawo być mały, bo dziecko ma i tak sporo miejsca w szerokiej miednicy

Gość a ja bym tak chciala po ciazy
wygladac jak ona w ciąży :P

Gość moja ma 2 i 2 mies
no jest sliczna trzeba jej to przyznac ale masakra te foty na kazdym kroku dajcie spokój :O

ja też mam taki mały w 8 mies, a wszystko jest ok tylko moje to będzie pierwsze, a jej 3 wiec ona ma taką budowe ciała pewnie :) laseczka jak nic

Gość jjjjjjj jjjjjjjjj
ja w 9 tak wygladalam ale jestem bardzo drobna. brzuch jak ktos juz napisal to sprawa bardzo indywidualna, u mnie dopiero ok 6-7 mies zaczelo cos widac

no własnie mi dopiero w tym miesącu, a jak zapne kurtke to i tak nie widać, wiec co by tu gadać trzeba się cieszyć problemow nie będzie ze zrzuceniem i ubran nie trzeba nowych kupować na ciąże i po :D

Gość przeicez ona byla baardzo
szczupla przed ciaza i tak widac, ze ponad 10 kg przytyla w ciazy. WIec prawidlowo Drobne dziewczyny rzadko kiedy maja ogromne brzuchy i biodra. Chyba ze ktos przytyje 25 kg to wtedy by wygladala jak monstrum.

Gość taka baba tam jedna
akurat z tym, że drobne dziewczyny rzadko mają ogromne brzuchy zupełnie nie zgodzę się, bo sama przed zajściem w ciążę byłam szczupła z racji tego, że mam drobną budowę, a brzuch miałam ogromny przytyłam w pierwszej ciąży 20kg jak widać to kwestia bardzo indywidualna;)

mialas wielki brzuch bo za duzo przytylas. jeslibys przytyla normalnie to i brzuch, i biodra mialabys mniejsze.

Gość taka baba tam jedna
skąd Ty możesz wiedzieć czy przytyłam za dużo? przytyłam tyle ile należało przytyć by dziecko mogło urodzić się zdrowe nie napisałam , że miałam wielkie biodra tylko ogromy brzuch jak widać każda kobieta w ciąży inaczej przybiera na wadze

Gość fdgrdsgrsgftsrg
a co cie tak dziwi?? wygląda jak na 9 miesiąc. ja jestem w osmym i mam o wiele mniejszy brzuszek od anki

Gość wwwwwwwwiiio
a ja jestem w 8 miechu też i przytylam 5 kg jak narazie ale po odach widze ze jednak sa większe:O

Gość phinka
ja jestem chuda i wysoka. miałam ogromny brzuch, a nie przytyłam nic. zero nowego tłuszczu- tylko tyle co ważyło dziecko i woda. poza tym nie wiem co wg was ma tłuszcz na biodrach do ułożenia dziecka- kości są rozstawione tak samo niezależnie czy pokrywa je warstwa tłuszczu czy nie. trochę logiki..

wiem, ze przytylmas za duzo, bo na pisalas. 20 kg to jakies 7 kg za duzo!

Gość taka baba tam jedna
chodzi o kości miednicy, a nie o same biodra

Gość a te dzieciaki obok
to co za jedne? wie ktos?

Gość taka baba tam jedna
no niech Ci będzie, że te 7 kg za dużo, ale to tylko Twoje zdanie prawda jest taka, że osoba z niedowagą przed ciążą ma prawo przybrać w ciąży na wadze więcej niż osoba z wagą prawidłową ja miałam niedowagę, bo ważyłam 50 kilo przy 170 cm wzrostu

Gość jak dziekco siedzi prosto
20 kg w ciazy to bardzo duzo, newet dla szcuiplej osoby

Gość tylko że 70 kg przy 170 cm
to ma bardzo dużo kobiet bez ciąży:O

To, ze inne kobiety sa grube przed ciaza nie znacyz, ze te szczuple mlaj sobie folgowac. Moim zdniaem A Przybylska wyglada akurat: nie przytyla za duzo, jest " foremna" ma ladny brzuszek. NIestey wiekszosc z nas w ciazy tyje i to bardzo. Ja sie pilnowalam a mimo to przytylam 13 kg. Startowalam z 55 kg. po porodzie zrzucilam 8 kg, potem znowu 3 kg i tak mi zostalo 2 kg do zrzucenia.

Gość ..anka przybylska
przynajmniej nie jest takim wielorybem jak WY słonice paskudne!!!