Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mandarynka009

Potrzebuje WASZEJ pomocy,rady

Polecane posty

Gość Mandarynka009

Jest taka sprawa. Moze na poczatek, wierzycie w przeznaczenie? do tej pory zawziecie wierzylam w przypadek, ale ta sytuacja troche dala mi do myslenia.. Poszlam do sklepu kupic skladniki do czegos tam, byla ogromna kolejka, ale ok,postalam, kupilam i wyszlam, w momencie, kiedy wyszlam przypomnialo mi sie, ze zapomnialam kupic czegos, lecz byla taka kolejka ze nie opolacalo mi sie czekac, zaraz obok byla zabka (na przeciwko tego sklepu) ale w koncu stwerdzilam, ze ta rzecz nie jest mi kojniecznie potrzebna i ze obejde sie bez niej (w zabce jest drogo) postanowilam pojsc do domu, bylam jakies 3 metry od zabki, kiedy stanelam i swterdzlam ze jednak pojde i kupie to,wrocilam sie, weszlam, wzielam to co trzeba, w wtedy weszla ona, dziewczyna ktora mi sie podoba, ktora bardzo rzadko spotykam,nie wiem jak ma na imie, nie wiem gdzie mieszk, w jakim jest wieku, jedyne co wim to to ze jest piekna... A mialam nie isc do tego sklepu.. :D

Gość Mandarynka009
aha

Gość Mandarynka009
naprawde nikt sie nie wypowie? aha, zapomnialam napisac o jaka rade was prosze,chcialabym sie z nia zapoznac, jakas ja poderwac, wiem ze mieszka niedaleko mnie..tylko tyle ale dokladnie gdzie to nie wiem. CO mam robic?

Gość Mandarynka009
a sadzilam, ze ktos mi cos doradzi :(

Gość Mandarynka009
up

Gość No, może byc problem
Ona pewnie jest hetero.

Gość Mandarynka009
na poczatek tylko musze sie znia zapoznac..kolezanki itp..:D ale jestem 99% pewna ze to lesba ;P znam sie na nich

Gość Mandarynka009
up

Gość babeczka z miasteczka
popytaj w okolicy :)