Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajakkażda

koleżanka zaproponowała seks mojemu facetowi

Polecane posty

Gość takajakkażda

Poradźcie jak z klasą dać popalić koleżance, która podczas imprezy u mnie i mojego narzeczonego w domu zaproponowała mu seks? Ona jest naszą wspólną znajomą, ma swoje mieszkanie i zaproponowała mu, żeby jeszcze przed naszym ślubem się z nią przespał. Jestem z nim już ponad 8 lat i planujemy w tym roku ślub. Ich kiedyś (zanim ja go poznałam) łączył krótki, mało znaczący "romans". I ona ma wyraźnie ochotę to powtórzyć. Najgorsze jest to, że przyjaźni się ze mną, znam ją już kilka lat i nie spodziewałam się, że wyskoczy z takim tekstem do mojego faceta. Jestem wściekła, ale nie chcę jej robić awantury, bo pewnie się wszystkiego wyprze. Wiem, że lubi "zajętych" facetów, bo sama mi opowiadała o swoich przygodach. Ale tym razem przesadziła. Jak byście postąpili w tej sytuacji?

Gość zakończyłabym znajomosc z ta
panią i w zadnym wypadku nie zaproaszala na ślub

przede wszystkim zerwij z nia kontakt. jesli jestes pewna ze to prawda, to nie baw sie w taka znajomosc. powiedz jej ze wiesz o wszystkim i wasza znajomosc nie ma sensu, bo stracilas dla niej szacunek i zaufanie

Gość student matematyki
Twoja koleżanka zrobiła normalną rzecz, widać że jesteś z ciemnogrodu skoro Cię to peszy. Twój chłopak może uprawiać seks z kim zechce, bo na tym polega wolność obyczajów w nowoczesnej demokracji!

Gość ruffffff
Zrupcie to w trojke a potem zjeccie kupe

Gość a idzie wy wszyscy do diabla..
pierdolnieci jestescie ludzie..moze seks uprawiac z kim chce;/ takiego faceta kopnelabym w dupie i wypierdolila za drzwi

Gość nie chce mi sieeeeeeeeeee
w zyciu nie przyjaznilabym sie z baba ktora kiedys byla z moim facetem :o

Najlepiej będzie jeżeli zaproponujesz mu trójką z nią. Lub zignorujesz to czego się dowiedzialaś, mając nadzieję że on również zignoruje jej propozycję.

Gość takajakkażda
Myślę, że jakby chciał skorzystać z jej propozycji, to by skorzystał i nic bym o tym nie wiedziała. A tak zostałam uświadomiona kogo wpuszczam do domu...

Gość ciekawska?
Ograniczyc kontakty z "przyjaciolka" i to radykalnie.

Gość takajakkażda
Nawet jak ograniczę z nią kontakty, to nie mam pewności, że ona nie będzie "drążyć" tematu. Chciałabym jej dać taką nauczkę, żeby nie przyszło jej nawet do głowy coś takiego następnym razem.

Gość o jejku nooooooooooooooooooooo
powiedz jej w oczy prosto, że niezła z niej suka skoro się kolegujecie i proponuje seks twojemu facetowi, i wypierdol ją z mieszkania :) najlepiej przy innych ;D

Gość ruffffff
zaraź ją hifem

Gość jak jej dopiec???
a po co chcesz jej dopiec? powiedz jej prosto w oczy, ze zachowala sie jak szmata, jak suka, zdradzila wasza przyjazn i nie zyczysz sobie aby kiedykolwiek zblizala sie do Ciebie i Twojego narzeczonego...

Gość jak jej dopiec???
no i tak jak napisala "o jejku noo" powiedz jej to przy innych. Niech sie naje wstydu

Gość Igkoad
Dokładnie... nie baw się w żadne gierki, tylko powiedz jej, że zachowała się jak Judasz i szmata i to koniec Waszej znajomości. Nie daj sobie wmówić, że to był żart, ze chłopak źle coś zrozumiał... Z daleka od takiej niewyżytej suki, bo może drażyć temat... A co na to chłopak?

Gość Igkoad
I w żadnym wypadku nie udawaj, że nie ma problemu, że o niczym nie wiesz. Czekanie w milczeniu na dalszy rozwój wypadków, to ciche przyzwolenie na zdradę...

Gość rada jak ta lala
jestem tego zdania, co dwie osoby wczesniej: kilka słów brutalnej prawdy, koniecznie w obecności innych osób

Gość takajakkażda
Mój chłopak mówi, że należy z nią zakończyć znajomość. Że jest to osoba toksyczna i wolałby nie widywać jej w domu. Mówi to pewnie ze względu na mnie, żebym nie zawiodła się na niej jeszcze bardziej.

Gość takajakkażda
Więc chyba najlepiej zakończyć tą znajomość, zgodnie z powiedzeniem "nie ruszaj gówna, bo śmierdzi". Nie mogę jednak uwierzyć, że można być tak podłym i pakować sie do łóżka chłopakowi swojej "przyjaciółki"

Gość timozz
Ciemnogród to siedzi w Londynie i Northampton . . . w Chicago też banda konfidentów i w Bostonie była . . .

Gość timozz
Musisz mieć faceta atrakcyjnego! takiego tylko zamknąc w domu albo potajemne romanse robic jak w Final Fantasy . . . prawdziwa i romantyczna miłośc jest jedna na 100 milionów!