Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wisnia2010

jak dla starej ciotki czy ok?

Polecane posty

Gość do do dori30
a co w tych butach takiego ekstrawanckiego??? nie sa przeciez w ogole szczegolnie odwazne nie przesadzaj! widzialam na polskich ulicach kobiety w duzo bardziej interesujacym obuwiu...

No akurat Deichmann to niemiecki sklep (tanie buty-zgadza sie) Ale oni je robia podgladajac projektantow. Zalando juz nie jest takie tanie. Ma firmowe buty. Ja nic nie narzucam. Nie musi sie wszystko podabac. Mnie tez sie wieeeeleeee rzeczy nie podoba.

Gość do do dori30
ekstrawaganckiego mialo byc :)

Autorka zapytala o brazowe czulenka. Wiec kilka wybralam , ktore ewentualnie moze sie jej spodobaja. Nie wybieralam EKSTRAWAGANCKICH butow, bo takie malo kto zalozy. O co Wam chodzi?

Gość do do dori30
ale ja nie pisze do ciebie tylko do osoby, ktora odpisala na twoj post! ze niby za odwazne jak na polska ulice z czym ja sie absolutnie nie zgadzam! i tyle.

Nie krytykuje rowniez tych , ktore autorka wybrala. Bo widocznie w jakis sposob jej sie podobaja. Czasem jak sie czegos szuka po sklepach, to szuka sie "na jedno kopyto". Ja wybralam roznorodne style, dla porownania i moze da to jakas idee autorce. Nie podobaja jej sie to nie. Moze Wy traficie lepiej w autorki gust.

Gość pacz
strasznie wieśniackie buty

A tak, prawda. W Polsce sa SUPER buty! Czesto kupuje buty bedac w Polsce, bo sa tansze. Zwlaszcza te cakiem niezle zrobione podrobki:)

A moj maz , to juz tradycja! :) Pamiatka z Polski - 2,3, pary skorzanych butow:)

Gość ffffff
ja z tych dala autorka kupila bym z 2 linku

Gość do do dori30
nie wiem czy w porownaniu z reszta swiata polskie buty sa ok czy nie ale mnie zawsze irytuje takie podejscie, ze u nas to nie mozna czegos zalozyc bo cie pol miasta tudziez wsi obsmaruje. ja akurat lubie buty, ktore rzucaja sie w oczy a ze lubie tez mode lat 70tych to czesto kupuje buty nawiazujace do tego okresu. z tych co pokazalas dori30 mnie sie akurat najbardziej podobaja te, o ktorych piszesz, ze sa brzydkie ale modne :) ale ok, nie mam z tym problemu. mnie sie podobaja np. takie: http://www.fashion-conscience.com/new/new-arrivals-shoes/croco-mary-jane-vivienne-westwood-shoes-1.html?source=webgains&siteid=40957 http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_58958%201542730209_-1?CMP=AFC-ANET-437947 i guzik mnie obchodzi co o nich mysli reszta swiata :P

I bardzo dobrze! Napisalam brzydkie, bo osobiscie nie w moim stylu. Ae podobaja mi sie na innych jak komponja sie z ciuchami fajnie i pasuja do tej osoby. Do mnie by takie chyba nie pasowaly.

do do do dori te co wkleilas z debenhamms sa extra:) chyba sobie kupie, dzieki x te vivienne w sumie tez niezle, nie moj styl bo nie lubie mary janes ale ogolnie fajne sa:) ladna skora:)