Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzciemicos

Dlaczego tak ważne jest dla Was posiadanie faceta/kobiety? Bo nie rozumiem

Polecane posty

Gość powiedzciemicos
odpowiada mi to co mowi mystery , chyba zaczne wierzyc w reinkarnacje :) gadanie kosciola katolickiego o wiecznym płodzeniu w ogole mnie nie przekonuje

katolicyzm twierdzi że Jezus był Synem Boga no i sie zgadza tylko że kazdy z nas jest częścią Boga, jego Synem lub Córką

Gość tea. who you. yeah bunny
eeee ,jak ma sie przyjaciol to wg mnie nawet lepiej bez faceta niz z ,problem polage na tym ,ze trudno znalezc jakas fajna paczke napwrde dobrych kolegow/kolezanek.

Gość kasia z filmu
Milosc nie istnieje !! kiedy wreszcie zdacie sobie z tego sprawde ?:D

Gość laskapodpaska
odpowiedź jest jasna jak słońce: razem jest po prostu lepiej :)

kasia z filmu-Miłość nie istnieje ale seks jest fajny,a przynajmniej masturbacja

Gość gdyż miłość jest najważniejszą
rzeczą w życiu i bez niej życie jest goowno warte :) I tyle.

Gość ja powiem jeszcze inaczej
bo mi się wydaje że wszyscy ludzie wiedzą, że się masturbuję - każdy musi jakoś wyładowywać napięcie seksualne, a jeśli przez parę miesięcy nie ma się nikogo to to jest podejrzane haha.

i zgadzam sie, bo po co pracować jesli nie po to by moc byc z druga osoba i zalozyc rodzine, po co miec pasje jak nie mozna sie nia dzielic z bratnia dusza, po co zyc by zyc samemu?

bo_taka_jestem i zgadzam sie, bo po co pracować jesli nie po to by moc byc z druga osoba i zalozyc rodzine, po co miec pasje jak nie mozna sie nia dzielic z bratnia dusza, po co zyc by zyc samemu?" po to, żeby sie rozwijać duchowo a co powiesz ludziom kalekom, sparaliżowanym, chorym umysłowo i psychicznie, starym i samotnym, oczywiście najłatwiej jest mieć osobę która kocha z wzajemnoscią, założyc rodzinę, ale to najłatwiejsza opcja nie kazdy duch miał ochotę pójśc na łatwiznę :)

mogą, ale często choroba jest tak ciężka że w praktyce jest to prawie niemożliwe niestety co nie mienia faktu, że zanim tutaj przyszły wybrały sobie kluczowe doświadczenia na to zycie te najtrudniejsze doświadczenia są najbardziej rozwijajace, dlatego trzeba podziwiać te duchy za ich heroizm doświadczania bo nie kazdy musi (na razie) dokonywać takich wyborów

nie uwazam by podziwiac ludzi chorych jakos bardziej niz zdrowych, owszem moze nie maja lekko, ale jak widze rodzicow ktorzy utrzymuja przy zyciu dziecko z ktorym nie ma zadnego kontaktu to mnie szlag trafia!

na pewno jest to trudne doświadczenie dla rodziców przy tym ja nie odbieram możliwości wyboru dla ludzi którzy cierpią będąc w tym ciele fizycznym, jeżeli nie są w stanie tego znieść to maja prawo zakończyć to życie z tym że to oni muszą wybrać sami zatem mają prawo wyboru czy chcą żeby ich ciało żyło czy nie bo ciało może być niekiedy strasznym więzieniem

Gość yudit
a jeżeli ktoś ma problem ze zdobyciem kobiety albo mężczyzny to polecam kursy uwodzenia. Ja akurat skorzystałam z oferty Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego i jestem bardzo zadowolona, wiele się nauczyłam i już nie mam takich oporów przed podejściem do faceta. Polecam, jeśli jest ktoś zainteresowany: www,wyzszaszkolauwodzenia,pl

Piszę do Ciebie, bo mi brakuje, brakuje mi i żal mi tego wszystkiego. Brakuje mi seksu z Tobą, dotyku, pocałunków, takich ciepłych mokrych, mocnych, jak drapiesz mnie nieogolona brodą, jak mnie dotykasz swoimi wielkimi dłońmi... Brakuje mi naszych rozmów, dyskusji na zyciowe tematy, nie spotkałam jeszcze osoby która tak by rozumiała. bez słów czasami, aż sam się dziwiłeś. Tęsknie za leżeniem przy Twoim boku i wspólnym oglądaniem telewizji, brak mi tego wszystkiego. Nie wiem czy kiedykolwiek będe w stanie przeżyć to samo z kimś innym. nie wiem czy to kiedyś z kimś innym będzie takie fajne... chcialam Mu to wysłać, ale nie zrobię tego... :(

Gość ./,./;l
do autorki tematu..... ujęłaś w słowa to co też zauważałam a jakoś nie potrafiłam tego wyrazić chodzi mi o to rozróżnienie na tych co szukają chłopaka/dziewczyny i na tych co szukają miłości :) masz rację widzę to na każdym kroku wchodzą w związki z byle kim, na siłę nawet nie czując do niego pociągu byle tylko kogoś mieć masakra ja czekam na miłość, pożądanie, przyjaźń, na bratnią duszę pozdro

Gość jakos tam to bylo
DO : walę w krocze i ocze ja tam powiem tak czuję się inaczej od innych ludzi. jakoś gorzej. moim zdaniem jeśli się chce ale nie można znaleźć tej drugiej osoby to coś jest nie teges moze i tak, ale tez znam przypadek goscia, co moze, ale traktuje kobiety jak osobiste sprzataczki, kucharki i prostytutki. Zmienia jak mu sie znudzi i kolejna, lepsza, ladniejsza, sprawniejsza. :D 🖐️

Ja pominę sprzeczkę o seksie i tylko odpowiem autorce na co mnie osobiście potrzebny jest facet, mianowicie: żeby mieć przyjaciela, żeby czuć się kochaną, żeby nie być samotną i bo trafił się taki z którym mi dobrze. Gdybym jednak nie trafiła na właściwego to nie łapałabym co się nawinie. Być z kimś dla hecy to nie dla mnie.