Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALA WIERZYCIELKA

WIZYTA INSPEKTORA TERENOWEGO - CO MI ZROBI???

Polecane posty

Gość MALA WIERZYCIELKA

Intrum iustitia napisala mi w smsie ze czeka mnie taka wizyta.splacam regularnie dlug, ale oni rozbili mi go na dwie horrendalnie wysokie raty do splaty w ciagu 2miesiecy.nie ma takiej opcji bym splacila. musze wpuszczac tego goscia i sie tlumaczyc?slyszalam ze kazda wplata blokuje im wyslanie sprawy do sadu i wciagniecie w to komornika.czy to prawda?

jeśli spłacasz to trudniej wprowadzić komornika na twoje rzeczy co nie znaczy że to nie możliwe

Gość MALA WIERZYCIELKA
ale komornik nie bedzie mi nawet mial co zabrac, no chyba ze stare ciuchy.poza ttym do komornika to jeszcze nie doszlo, pytam o tego cwaniaczka z iustitii

on ci nie może nic zabrać bo nie ma takiego prawa. musi być wyrok sądu który da komornikowi prawo zabrania twojej własności

Gość a mnie sie podobaja te
nie musisz go wpuscic do domu, mozesz mu zamknac drzwi przed nosem i jeszcze krzyzyk na droge postawic. a Ty levi szczylu nie znasz sie to sie nie wypowiadaj🖐️

Gość MALA WIERZYCIELKA
wiem, ze nie moze nic zabrac, zreszta u mnie w miesxzkaniu nie ma niczego wartosciowego.ale czy musze w ogole otwierac i sie tlumaczyc>?czy moge zwyczajnie powiedziec ze nie zycze sobie rozmowy i nachodzenia?

Gość MALA WIERZYCIELKA
dzieki za konkretna odpowiedz:)pozdrawiam

nie wpuszczaj dziada bo to jest zwyczajne nachodzenie i zastraszanie, mozesz nawet policje wezwac jak nie bedzie dawal Ci spokoju, masz obowiazek tylko komornika wpuscic z nakazem sądowym, nikogo poza nim w takiej sytuacji

nie musisz mu otwierać drzwi bo nie żadnego nakazu prawnego i co zrobisz to twoja wola ;)

nie ma za co, trzymaj się i nie daj zastraszyc dziadom, pozdrawiam :)