Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AktywnaKobietaWawa

Pora znaleźć sobie coś swojego! Aktywne kobiety poszukiwane!

Polecane posty

Gość AktywnaKobietaWawa

Moje Drogie Panie! :) Zacznę od siebie. Po przeprowadzce do stolicy skupiłam się tylko na pracy i swoim chłopaku. Przestałam spotykać się ze swoimi znajomymi, ponieważ z jakiś dziwnych powodów, spotkania z nimi przestały wydawać mi się atrakcyjne. W końcu kontakty umarły zupełnie. Pasowało mi to do wczoraj, kiedy zrozumiałam, że zapomniałam o sobie zupełnie, o swoich pasjach i o tym jak miło czasem zrobić coś samemu. Przestałam wykazywać się najmniejszą aktywnością. Moje życie to praca i spędzanie nudnych wieczorów na kanapie. Zrozumiałam, że za kilka lat stanę przed lustrem i uświadomię sobie, że najlepsze lata swojego życia spędziłam przed telewizorem. Mamy nowy rok - to najlepszy czas na zmiany! :) Wiadomo, że w grupie raźniej ;) I teraz - bez względu na Twój wiek, stan cywilny, pracę, wagę, poglądy religijne czy polityczne, ZRÓBMY COŚ RAZEM! Na pewno jest wiele znudzonych, zagubionych warszawianek, które chciałyby coś zmienić, ale nie wiedzą jak. Mam dokładnie tak samo! Nie mówię o wspieraniu się na forach internetowych, ale realnie. Fajnie od czasu do czasu wyskoczyć na pyszne ciacho żeby ponarzekać, pośmiać się czy pomarudzić; wyskoczyć na zakupowe polowanie,na fitness czy wypić szampana nad Wisłą. Ile kobiet tyle pomysłów! W GRUPIE RAŹNIEJ! :) Jeżeli Ty również szukasz koleżanki - warszawianki, chcesz coś zmienić- pisz śmiało! Moje Panie! Czas na zmiany i odzyskanie własnego ja! Bądźmy aktywne- to w końcu cholernie seksowne! ;) SPOTKAJMY SIĘ I POROZMAWIAJMY - WARTO! :) jeżeli jesteś z Warszawy, chciałabyś spędzić trochę czasu w babskim gronie, odreagować czy nawiązać przyjaźnie- PISZ ŚMIAŁO! adres kontaktowy: aktywnekobiety@poczta.fm czekam i wszystkie was pozdrawiam! Do zobaczenia! :)

Gość cudona opcja wlasnie
wyslalam do Ciebie maila. Tak bardzo sie ciesze!

Gość AktywnaKobietaWawa
tak ptasiek coś tam. a co przeszkadza? ja nier tracę czasu na facetów i te piti grili zresztą zaden facet mnie nie jest w stanie zaspokoic , mam nadmiar energi wiec chce sie wyżyć na polu społecznym a może i politycznym