Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaa09876

Młode mamy!

Polecane posty

Gość sylwiaaa09876

Witam jestem Sylwia i w piatek dowiedziałam się , że bede mama ,mam 18 lat. Mam wiele pytan odnoszacych sie wlasnie do mojej ciazy Młode mamy jak sobie poradzilyscie z wczesnym macierzynstwem ?

Gość starsza mama123
A co na to chlopak? Rodzice? Masz w nich wsparcie? Jak wyglada twoje zycie? uczysz sie, pracujesz? Ciaza planowana?

Gość sylwiaaa09876
a wiec rodzica jeszcze nie mowilam, jestem w ostatniej klasie lo , chlopak pracuje i ma swoje mieszkanie jestem z nim 3 lata on mnie wspiera ale strasznie sie co powiedza rodzice u mnie w domu jest strasznie lata z mama od paru lat praktycznie ze soba nie rozmawiaja i obaj nie pracuja totez zawsze bym broblem z pieniedzmi boje sie zeby moje dziecko w przyszlosci nie bylo w takiej sytuacji jak ja chcialabym dac mu wszystko zeby bylo szczesliwe chlopak zarabia 3 tys. to malo zeby utrzymac mnie i dziecko co powinnam zrobic?

Myślę, że jak na razie to powinnaś skupić się na tym, żeby skończyć tą szkołę, skoro jesteś w ostatniej klasie. Jesteś w ciąży, więc do pracy i tak teraz nie pójdziesz. Jak dziecko się urodzi, będziesz miała jakieś wykształcenie, to możesz o tym pomyśleć.

Gość sylwiaaa09876
Szkole skoncze zostały mi jeszcze 4 miesiace. Mam takie pytanie co jadlyscie napoczatku ciaży? Mi nic nie smakuje , dam rade zjesc tylko rosolek

Gość Ja urodzilam dziecko gdy miala
m 18 lat radze sobie super ! Mala ma teraz 13 miesiecy i skonczylam szkole teraz szukam zlobka zeby isc do pracy Dasz rade /:)

Gość sylwiaaa09876
a jak poradzilas sobie np z myciem niemowlaka ktos ci pomagal ?

Gość Ja urodzilam dziecko
Niestety sama albo z mezem ale zazwyczaj sama kapalam mala nie mialam kogo prosic o pomoc po ok 2 tyg nauczylam sie i doszlam do wprawy ;)

Gość alez ty dziewcze głupie
i młode

ja urodzilam jak mialam 20 lat.radzialam sobie sama bo tak chcialam.czywiscie mama tez mi pomagalam kiedy ja o to prosilam.na chlopaka nie mialam co liczyc bo ma wszystko gdzies.