Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przebarwienia

Co na przebarwienia potrądzikowe???????

Polecane posty

Gość przebarwienia

Tradzik mam wyleczony tylko te przebarwienia nieszczesne:( czym je zwalczyc? Prosze o odpowiedzi

Gość przebarwienia
mam krem z kwasami owowcowymi, smaruje dopiero kilka dni

polecam SKINOREN, bez recepty za około 50 zł :) zapobiega powastawaniu nowych wypryskówi radzi sobie z śladami, bliznami po trądziku :) ja go muszę niestety stosować non stop bo inaczej mam wysyp, ale polecam gorąco :D

Gość przebarwienia
nie mam juz krost tylko przebarwienia, plamki

no skinoren jest na przebarwieniaa slady po trądziku a przy okazji zapobiega nowym wypryskom!!! umniesz czytać ze zrozumieniem?

Gość przebarwienia
dziewczyno, skinoren jest przede wszystkim przeciw wypryskom, dowiedz sie u dermatologa ale dzieki za rade mi chodzi o cos zluszczjacego, jakis krem, mikrodermabrazje domowa, cos sprawdzonego na SAME PRZEBARWIENIA

Gość taka sobie girl
Zanim zaczniesz jakies pilingi, dermabrazje itp itd. najpierw spróbuj krem NeoStrata. Jest bardzo dobry. Duzo jesto o nim na wizażu i w necie.

Gość przebarwienia
troche przydrogi:O zebym wiedziala ze na pewno pomoze to bym sie skusila ale nie wiadomo

sorry, że początkowo zwróciłam się tak chamsko, ale skinoren jest głównie na przebarwienia i wiem to od dermatologa, u którego leczyłam się prywatnie... najpierw stosowałam zindaclin, który jakby wyciągał te wszystkie pryszczaki a póżniej własnie skinoren, który zapobiega nowym wypryskom ale i ładnie likwiduje ślady, blizny stosowałam na buźke ale i na nogi (wrastające włoski = blizny) i pomogło

Gość przebarwienia
spoko skinoren jest dla mnie za slaby, to samo acne derm i no scar, kwas migdalowy tez stosowalam, avene diacneal itp

Gość przebarwienia
tak mozemy gadac:) kwas glikolowy zawiera wlasnie Avene Diacneal, schodzila mi po nim skora ale nie tam gdzie trzeba:( juz nie wiem co robic ech...

Gość gość
CO do samego tradziku i tego jak sobie z nim radzić na pewno polecam odwiedzic tą stronkę z profesjonalnymi poradami na temat stosowania kosmetyków na trądzik http://www.paulaschoice.pl/pl/n/list