Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolazmokotowa

Prośba do kobiet

Polecane posty

Gość Jolazmokotowa

faceci też mogą. Wpisujcie czy macie palec serdeczny dłuższy lub krótszy od wskazującego i rozmiar biustu ewentualnie penisa

Gość ej ej ejjjjjj
jestem kobietą i mam wskazujący dłuższy od środkowego. A przy nogach drugi palec jest dłuższy od "palucha" :D Nie wiem czy jest mozliwe żeby erdeczny był dłuższy od środkowego.. Ty jest chyba niemożliwe xD

Gość ej ej ejjjjjj
ah nie doczytałam.. Ty sie o serdeczny i wskazujący pytasz, a nie o środkowy :p w takim razie wskazujący jest duuużo dłuższy od serdecznego

Gość Jolazmokotowa
chodziło mi o wskazujący względem serdecznego i rozmiar biustu

Gość wwwaaarrriiiaaattkka
a co to ma do rzeczy? Mam wskazujący krótszy od serdecznego. Biust mały - 70C.

Gość Jolazmokotowa
mam tak samo jak ty ale 75 c uważam że jest za duży, ciekawa jestem czy ta zależność wpływa na wielkość organów tj piersi i penis

Hmm... :D Aaa ja mam palec serdeczny dłuższy nieco od wskazującego, a biust w obwodzie 86 cm i co teraz? ;P haha

Tutaj jest link to artykułu o palcach http://portalwiedzy.onet.pl/4868,11121, pisma.html "Analizy dotyczące orientacji seksualnej wykazały, że lesbijki mają na ogół dłuższe palce serdeczne, co sugeruje wyższy poziom testosteronu w okresie płodowym. "

Gość Jolazmokotowa
a piszą że typowa kobieca dłoń to dłuższy wskazujący

Oto najprostszy eksperyment, który można bezpiecznie przeprowadzić w domu i w dodatku całkowicie własnoręcznie. Porównaj długość swoich palców i przepowiedz sobie przyszłość. Wszystko od talentu sportowego po zdolności naukowe, orientację seksualną i podatność na choroby można przewidzieć mierząc stosunek długości palców: wskazującego i serdecznego. To właśnie jest odpowiedź nauki na chiromancję. Badacze z Cambridge University odkryli, że długość palców może przełożyć się na sukces w londyńskim City. Finansiści z dłuższymi palcami serdecznymi zarabiali nawet sześć razy więcej niż ci, którzy mieli te palce stosunkowo krótkie. Analiza opublikowana w „Proceedings of the National Academy of Sciences pokazuje, że rozmiar palców wyjaśniał obserwowane różnice w 20 procentach. Choć odkrycie to spotkało się ze sceptycznymi reakcjami jeden z blogerów napisał złośliwie: „Naukowcy, którzy nie mają nic do roboty poza mierzeniem palców, powinni sami sobie je powyrywać specjaliści z Cambridge nie są pierwsi. Znaczenie długości palców badali już naukowcy na całym świecie. A rezultaty są zaskakujące.

Badacze z Cambridge University odkryli, że długość palców może przełożyć się na sukces w londyńskim City. Finansiści z dłuższymi palcami serdecznymi zarabiali nawet sześć razy więcej niż ci, którzy mieli te palce stosunkowo krótkie. oO. no to czeka mnie świetlana przyszłość :D