Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listen to your heart

ALPICORT E

Polecane posty

Gość listen to your heart

Witajcie:)mój problem wygląda tak, ze od jakiś 3 tygodni bardzo wypadają mi włosy. Prawdopodobnie jest to echo mojego wcześniejszego, drastycznego i bardzo głupiego odchudzania. Byłam z tym u pani dermatolog, która mówiąc szczerze rozmawiała ze mną jakby była na haju, tzn. taka pomrukliwa i nieobecna, nie jestem z tej konsultacji zbyt zadowolona... Zapisała mi on lek o nazwie Alpicort E, który wcale tani nie był. Kupiłam go jednak ale w domu po przeczytaniu ulotki dowiedziałam się, że nie powinien być stosowany u osób poniżej 18 roku życia. Ja mam 16 lat, niby niewielka różnica, no ale jednak zawsze. Boje się, czy ten Alpicort E nie pozostawi u mnie jakiś powikłań..Proszę o odpowiedź, czy był skuteczny i co się po nim działo oraz czy mój wiek nie jest tu przeszkodą?... Dziękuję:)

Gość przed podjeciem decyzji
Mi tez dermatolog go przepisala, jednak niewiele pomogl, do tego nie pozostaje obojetny dla organizmu, gdyz sa to sterydy,wiec ma on wplyw na niektore hormony, wiec radzilabym ostroznie stosowac go. Moj lekarz, gdy mu powiedzialam,ze dostalam cos takiego kazal mi to odstawic :o

Gość rdu
chciałam wam powiedzieś że ten lek jest idealny!!!!!!!!!!!1 Ale niestety nie jest tani i trzeba go stosować regularnie. Minimum 4 miesiące. mi wystarcza bytelka na dwa tygodnie, z własów do ramion urosły mi do pasa więc same sobie ocencie czy działa czy nie . A że jest na sterydach to co teraz jest idealne???????? ja zapewniam że nie zaopserwowałam żadnych skótków ubocznych:P CIERPLIWOŚĆ MOJE PANIE I SYSTEMATYCZNOŚĆ

witam. Mam do sprzedania Alpicort E. Cena 30zl. Zainteresowanych prosze o kontakt mailowy w celu dogadania; maja.loris@wp.pl dodam ze chce sprzedac z tego wzgledu ze kupiłam o jedna buteleczke za duzo a juz zakonczylam kuracje. pozdr