Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała babeczka

baby są porąbane hahaha

Polecane posty

Gość mała babeczka

Jestem singielką, mam 30 lat, po rozwodzie, wykształcona, samodzielna itd. Postanowiłam przestać spotykać się z parami np. w pubie. Moje koleżanki widzą we mnie zagrożenie, że niby chcę im odbić ich facetów :o nie mówią tego wprost ale to się czuje i niekiedy są insynuacje. Jednej już powiedziałam, sorry ale to nie dla mnie, ten twój :o facet.

Gość Morfieusz
Witaj w prawdziwym świecie.

Gość w 100%
i dobrze. nie umawiaj się z parami. zawsze będziesz piątym kołem u wozu, z którym nie wiadomo co zrobić 🖐️

Gość wjątek od reguły
popieram...są jeb..niete niestety...jak to typowe baby dlatego interesuje mnie nietypowa Kobieta

Gość mizunekobaka
Tak, jasne, bo jedyne, czego chcesz, to odbić im, tych ich zgniłków... :o Mam to samo, nie martw się, baby naprawdę są durne. Poszukaj sobie innego towarzystwa.

Gość kup pan cegłe
no stwiedznie słuszne ale koła nie odkryłaś... chwała ci chociaż za autokrytykę! brawa dla tej pani!

Gość mała babeczka
Jedna znajoma ma 40 lat i faceta w wieku 58 lat i rozsiała plotkę w towarzystwie, że na niego lecę :o Facet ma 165 cm, przy kości, półinteligent przy tym cały czas wywala do mnie jakieś podteksty sexualne :o Apel: kobiety te wasze "cuda" nie są takimi cudami, naprawdę :o A to, że jestem aktualnie sama, nie oznacza, że lecę na wszystko co ma penisa między nogami.

Gość wjątek od reguły
babeczka jestes ok kobietka. Olej te schizy i rób swoje. Taka jak ty jest interesujaca

Gość mała babeczka
gdy wchodze do pubu zamawiam słoik dżemu porzeczkowego i ostentacyjnie zanurzam w nim srodkowy palec od stopy po czym mieszajac ruchem wahadłowym nakladam go najblizszej kolezance na dekolt mowiac ze robi to dobrze na wyglad i stan skory po czym wyjmuje z torebki gwizdek i odgwizdujac faul wychodze na oczach zdumionej gawiedzi

To głupie kobiety są :) Gdybym Cię lubiła , nie miałoby dla mnie znaczenia,że jesteś sama .A po co mi facet , do którego nie mam zaufania ?

Gość wszystkie szyby brudneeeeee
mała babeczka - Wiesz.. Czytałam różne rzeczy, ale ty to masz wyjątkowo nasrane w głowie:]

Chodzi mi dokładnie o ten cytat: gdy wchodze do pubu zamawiam słoik dżemu porzeczkowego i ostentacyjnie zanurzam w nim srodkowy palec od stopy po czym mieszajac ruchem wahadłowym nakladam go najblizszej kolezance na dekolt mowiac ze robi to dobrze na wyglad i stan skory po czym wyjmuje z torebki gwizdek i odgwizdujac faul wychodze na oczach zdumionej gawiedzi

Gość parraaaam
mała babeczka Jedna znajoma ma 40 lat i faceta w wieku 58 lat i rozsiała plotkę w towarzystwie, że na niego lecę Facet ma 165 cm, przy kości, półinteligent przy tym cały czas wywala do mnie jakieś podteksty sexualne widzisz i to ją boli:D to on leci na ciebie nie ty na niego i ona to widzi;) ale mężusia nie oskarży tylko ciebie zawsze tak jest

wieczorami wyciągam swoja stara przedwojenna maszyne zecerska , nawijam na nią cała kafeterie po czym usuwam wszystkie błedy popelnione przez kafeteriuszy a najwieksze z nich wysylam do oddzialu "Pani domu" ktora drukuje je wszystkie w swoich dodatkach na płytach DVD a cały zysk ze sprzedazy przeznaczam na słoiki dżemu porzeczkowego ktorymi zaopatruje pobliskie puby ( p.s. nie wiem czemu tak dobrze tam schodzą)