Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 78

brak miesiczki a krew w macicy

Polecane posty

Gość załamana 78

hej powinam wczoraj dostac miesiaczkie no narazie jej niema ale mam takie pytanie bo od paru dni mam brązowe uplawy a dwa dni temu okazało sie że mam krew w macicy tylko w srodku i nie wiem moze jejs cos nie tak

Gość cfhg76tuyre
No właśnie po czym to stwierdziłaś ????

Gość załamana 78
po tamponie bo myslalam ze tego dnia dostane miesiaczke i bylo tam troszke krwi wiec wiem ze tylko krew jest w srodku bo za karzdym razem jak zakladam tampona na odzine to pokazuje sie krew nie wielka ilosc a jak jestem bez tampona to na vieliznie nic nie ma

Gość załamana 78
i jeszcze dodam ze sie nie zabespieczam

Gość dlaczego, dlaczego
mam nadzieje ze 78 to twoj iloraz inteligencji a nie rocznik:O albo moze 7,8 ...debilko:O

Gość ty chyba nie wiesz co to
okres skoro piszesz że masz krew w macicy....

Gość cieeeeeeeeeemka
a jak taam Twój narzeczony? Wrócił czy swoją eks obraca?

Gość mnie od dziecka
skoro na tamponie jest krew, to znaczy ze za chwile zacznie sie okres na calego. Zwyczajnie ciut sie spoznia. Ale nie pisz o macicy :) tampon wrowadzasz "tylko" w pochwe. Do macicy to moze lekarz zajrzec, przy pomocy medycznego sprzetu, nie Ty sama ;)

Gość Pani z Hannoweru
"Lada chwila " dostaniesz okres.

Gość Ja Kornelka***
ja kiedyś w "terminie miesiączki" miałam lekkie brązowawe upławy i myślałam że to miesiączka się zaczyna okazało się że miesiączkę dostałam ok 12 dni po "terminie" zrobilam 2 testy ciążowe (negatywne w odstępstwie 3dni) i czekałasm na miesiączkę, już ustaliłam wizytę u gina jak okazało soię że dostałam okres właśnie opóźniony o ok 12 dni. Jak sie skończyl poszłam do gina na kontrolę, zrobił mi usg dopochwowe badanie na fotelu, nic nie wykazało, mówił że widocznie taka reakcja organizmu że może owulacja sie przesuneła itp.więc sie nie martw.