Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erteterterte

Szukam sponsora to już postanowione

Polecane posty

Gość erteterterte

jestem młodą dziewczyną podobno ładna bo wiele osób mi tak mówi,więc postanowi łam wcześniej mogłam mieć sponsora ,ale rezygnowałam bo sie wystaszyłam jak mieliśmy jechac do niego. głupia byłam. ale teraz już koniec z tym mam gdzieś opinie innych .. nie potrzebuje żyć zgodnie z moralnością bo po co ..

Gość taki tam ja............
jestem chętny

Gość erteterterte
a czy bede załować ? nie bede już jestem tego pewna

No i co w związku z tym :O ? Aż tak bardzo chciałaś się pochwalić swoim kurestwem, że musiałaś założyć temat ?

a skąd jesteś? ja wlkp

Gość erteterterte
sorry ,ale na kafe nie wierze ,że go znajde wiec daruj sobie bo pewnie robisz sobie jaja :P

Gość erteterterte
kurestwem nie bo sponsoring to nie kurestwo dla mnie przynajmniej. chciałam sie pochwalić raczej tym ,że mi to już wisi i powiewa co ludzie pomysla

to napisz na gg 3210623 i spadam bo nienawidzę tego portalu, zaraz bedzie podszyw....

i nie robie sobie jaj

wiedziałem że nie napiszesz na gg, ty sobie robisz jaja

Gość Płomień...
Witaj, ja tez od jakiegos czasu o tym mysle...:( Nie rozumiem ludzi, ktorzy mysla ze wybieramy latwiejsza droge, bo co to jest rozłożyć nogi... Ja pracuję po 12 godz. i nie stać mnie na "normalne" życie, muszę utrzymać sie sama, mieszkać sama, nie moge wrocić do domu... a za 1100zł nie jestem w stanie oplacać mieszkania, rachunków... Smutne to, i nie wiem jak sobie z tym poradze ale chyba nie mam wyjscia... Trzymaj sie!

Gość coś mi się wydaje tak jakby
Nie no nie rozśmieszajcie mnie. Przecież qrwa to qrwa. Obojętnie czy jest utrzymanką czy pracuje w burdelu. Sorry. Nie QRWA. Bo to charakter. PROSTYTUTKA. Więc jeśli głud nie doskwiera, a pracować się nie chce to fruu na lekki kawałek chleba. On wcale nie jest lekki. Czasem tą duupą więcej się natyrasz niż rączkami. Choć i tu ręce zajęte i buzia też nie próżnuje. Czasem pijany przyjdzie i po gębie przyłoży. Ale co tam kasa się liczy. Tylko później jak zjawi się ten ukochany to mu się powie dzifką byłam a on to zrozumie.

Gość coś mi się wydaje tak jakby
Przepraszam GŁÓD a nie głud.

matko, dziewczyny ale z was SZM*TY!!!!!! Hahahaha a co tam zrobicie z tym sponsorem ??? herbatke???????????? ze to nie kur*st*o. To wasze glupie tlumaczenie. kiedys pomyslicie sobie: jaka ze mnei dz*wa byla. z pewnoscia pozalujecie. nigdy juz nie znajdziecie normalnego faceta, zaden nei chcialby byc z taka z**ira. albo bedziecie musialy cale zycie klamac, co na pewno nie bedzie latwe. ZYCIE TO SZTUKA WYBOROW. powodzenia

Gość Kamila XXX
Gratuluje

Gość drogie panie i panowie
nie szafujmy tak oskarzeniami.Chca niech maja sponsora .jak maja brac kredyty studenckie np. po 60tys zlotych to niech ma takiego pana i po sprawie.Przynajmniej nie wkroczy w zycie z dlugiem po kolana .A z czego pozniej go splaci ?Z tego 1100 zl. Nie pochwalam ale rozumiem.

hahahah atakei tlumacesnie :))) jestescie smieszni. zycze wam takich zon ;) pozdrawia - normalna dziewczyna, PRACUJACA, nie-puszczalska.

Gość Płomień...
allelujah22- Jasne, napisała to pewnie jedynaczka, która siedzi na garnuszku u mamusi i czeka na prawdziwego ksiecia z bajki, edukując sie za pieniądze rodziców... K*rwa czy Ty wiesz co to znaczy nie miec kasy na bilet zeby dojechac do pracy na 12h?, Znasz to uczucie kiedy wiesz, ze nie starczy Ci znowu na opłaty? Pewnie nie, więc mi nie pie*rdol, że szmata jestem, bo takie życie mnie szmaci bardziej niz Ci sie wydaje...

Ja też mam kredyt studencki, pracuję, sama się utrzymuję i nie narzekam, chociaż jest ciężko. Ale wiecie co? Przynajmniej codziennie rano mogę sobie spojżeć w twarz i wiem, że wszystko co mam zdobyłam uczciwą pracą, a nie rozkładaniem nóg i japy przed byle staruchem z kasą.

Plomien -nie denerwuj sie.Ja jestem juz stara :-P.Nigdy nie bylam zmuszona do takich wyborow.Jestem osoba zamozna na ta chwile. Ale doskonale rozumiem , kiedy mozna miec dosyc, kiedy brakuje na wszystko. Mozna pracowac i po 12 godzin i zarabiac 1200 zl. To jest gowno na nasze ceny. A mloda dziewczyna chcialby skonczyc dobre studia, jesli mysli przyszlosciowo. To kosztuje i pieniadze i czas . Wiec jesli musi do tego dojsc to tylko jest to smutne. Pozdrawiam Cie i oby nasze dzieci czy wnuki nie musialy sie do tego posuwac.

sa wybore czy ktos chce . by kredyt sie za nim ciagnal czy nie . Wystarczy , ze stracisz prace i bedziesz srala po nogach. A bez kredytu jest o wiele latwiej . Powiedzialam -nie pochwalam ale rozumiem. Zreszta tak naprawde ile zon jest tez sponsorowane .Siedza w domu , moze i chowaja dzieci ale bez umiaru doja facetow po kieszeni.

sa to wybory

Gość Płomień...
drogie panie i panowie Bardzo Ci dziekuje, tez mam taką nadzieję.... Wiesz, złości mnie to, ze ja naprawdę po prostu muszę... Nie wiem czy starczy mi odwagi, juz przez samą myśl o tym nie potrafię spojrzeć sobie w oczy... Czuję sie tak jakbym miala tylko 2 wyjscia, albo sie juz nigdy nie obudzic, albo dosłownie ruszyć dup*ą... Boli mnie myśl ,ze nie bedę mogła choćby pocałować dzieci moich bliskich, że mnie juz tego nie bedzie wolno... Nie potrzebuję kasy na nowe ciuchy czy kosmetyki, ja potrzebuje na zycie, moja mama tez nie ma jak mi pomoc, sama tonie w długach, wiec i dla Niej to jest jakieś rozwiązanie...

Płomień... allelujah22- Jasne, napisała to pewnie jedynaczka, która siedzi na garnuszku u mamusi i czeka na prawdziwego ksiecia z bajki, edukując sie za pieniądze rodziców ... K*rwa czy Ty wiesz co to znaczy nie miec kasy na bilet zeby dojechac do pracy na 12h?, Znasz to uczucie kiedy wiesz, ze nie starczy Ci znowu na opłaty? Pewnie nie, więc mi nie pie*rdol, że szmata jestem, bo takie życie mnie szmaci bardziej niz Ci sie wydaje... Gdybys dokaldnie czytala, wiedzialabys,ze pracuje. Jedynaczka? Skad takie dziwne przypuszczenie??? Bo szanuje podstawowe wartosci!??? Masz cale meiszkanie??Straszne:d ja wynajmuje 1 pokoj w meiszkaniu jakiejs starszej pani za jeb*ane 500 zl (+50rachunki,20 internet), ale zyje, pracuje, studiuje, jakos musi mi k...starczyc:) w lato , przed sweitami, ferie - wyjazdy zagranicę do pracy, przy cebulkach, smieciach , obojetne. Ale jakos to robie, Ty dz*wo. A Ty? 1100 zl, ale meiszkanie:d no prosze, chcialoby sie markowych ciuchow, kosmetykow, to trzeba sie szmacic. Zycie Cie szmaci, tak? gratuluje...;)

drogie panie i panowie sa wybore czy ktos chce . by kredyt sie za nim ciagnal czy nie . Wystarczy , ze stracisz prace i bedziesz srala po nogach. A bez kredytu jest o wiele latwiej . Powiedzialam -nie pochwalam ale rozumiem. Zreszta tak naprawde ile zon jest tez sponsorowane .Siedza w domu , moze i chowaja dzieci ale bez umiaru doja facetow po kieszeni. Cos widze, ze masz mroczna przeszlosc :) pewnie sie szmacilas , teraz tak piszesz :) ZAWSZE jest jakis wybor, to o czym pisza te "panie lekkich obyczajow" to droga na skroty, rozkladaja nogi i kasa leci. Po co zyc skromniej zachow8ujac godnosc, honor?????? Po co pracowac ceizej, wynajac cos tanszego, no po co jak mozna sie k***iw?? Nie p....mi tu o wyborach, bo takowe zawsze istnieja dziwna dziewczyno :)

Gość reterereere
poproś tatę o kasę ;) http://demotywatory.pl/432900/Tatusianki jak zabraknie ci jednak kasy a sponsor z ciebie zrezygnuje to zawsze możesz dorobić na ulicy ;) http://demotywatory.pl/2311737/--Tata choć może ci być ciężko dorobić sobie bo... http://demotywatory.pl/914151/Prostytutki-zostaja-bez-pracy bo najlepiej jest dawać dupy zamiast... http://demotywatory.pl/1869156/Tak

Wszystkei te dziewczyny obrazaja ciezka prace i starania tych, ktore naprawde cos robia... Tylko przez Was istnieja wspolczesne , negatywne opinie o mlodych dziewczynach. Nie mowiac juz o tym , jak niektore z Was probuja sie zarobic zaagranica (dokaldnie tak jak Wy, taka macie dziwna mentalnosc i tak sie tlumaczycie) przez co Polki pojmowane sa jak szm*ty. Na szczescie takich dziewczyn, ktore mysla jak Wy, jeszze nie ma az tak wiele. Ale myslenie tego typu trzeba wytepiac, wstyd i hanba.

Gość Facet_WRO
allelujah22 Wiesz, ja mysle ze Ty jesteś tak zajeb*ście brzydka, że cieżko Ci normalnego chłopaka znaleźć dlatego tak "jeździsz" po tych dziewczynak, które maja możliwość "zdobyć" choćby za kasę, faceta z górnej półki...

Gość przeczytalam ale
alleluja ale jak chcesz luskac te cebulki to luskaj do usranej smierci.Kto Ci broni. A jak ktos sie wspiera w ten sposob, jego sprawa.A Tobie gowno do tego.

FACET WRO poczytalbys inne watki ze mna, wiedzialbys,ze sie mylisz :) to przykre, ze wiekszosc ludzi tutaj broni te dz.wy. ale czego sie spodziewc, sa tu pewnie sami z podobnym dylematem do autorki, oprocz mnie i nielicznych. a facet wro pewnie korzysta z uslug, bo zadna z gornej polki nie zwroci na niego uwagi, jesli jej nie zaplaci (albo: nie kupi dzinsow:) ) nie trzeba byc BRZYDKA, by potepiac tego typu myslenie. Mozna byc piekna i sie szanowac, pracowac, studiowac - dokonac czegos wlasnymi REKOMA a nie USTAMI :)