Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika30**********

jak uśpić pijanego ojca???

Polecane posty

Gość monika30**********

witam mam pytanie czy macie lub znacie jakieś sposoby aby uśpić pijaka by się nie awanturował??? słyszałam że można dolać do wódki wody utlenionej to szybko zaśnie ale czy to nie zbyt ryzykowne? nie chciałabym go zabić.

Gość
w mordę i na wyro lub gdziekolwiek .

Gość notorno
a co ty jeszcze robisz przy tatusiu jezeli ta 30 to lata bo jak masz mniej niz 16 to sie nie dziwie

Gość monika30**********
nie mieszkam z rodzicami, ale mama sobie z nim nie radzi iczęsto prosi mnie o pomoc, bo jak mnie widzi to sie uspokaja w miare, ale nie zawsze dam rade jej pomóc.

Gość monika30**********
cyklon b? mówiłam że nie chce go zabijać.....

Gość zrob tak.,.
wlej mu dwa szybkie tak po pol szklanki, moment zjedzie, nie ma co klucic sie lub przekonywac, zwieksz tylko dawke a sam na morde padnie

Gość notorno
to zamien sie z mama na partnera

Gość
zabaw się z nim w "ZOMO łapie"

Gość monika30**********
no próbowałam go tak dopijać, czasami się da ale czasami nie chce pić więciej

Gość monika30**********
spróbowałabym z ta wodą utlenioną, nich rzyga, tylko czy jakoś poważnie mu nie zaszkodzi?

Gość SZAKULAKU
No tak. Tu faceci mogą nam służyć za wzór. Gdyby Twoja Mama tak się nawalała to tatuś dawno kopnąłby ją w d..ę. I ułożyłby sobie życie z miłą babeczką. Ale nie, my kobiety, co to to nie - nie zadbamy o swoje i dzieci życie choćby kroili żywcem. My bedziemy całymi latami walczyć z pijakiem, wycierać jego rzygi, pilnować żeby nie zasnął na ulicy. I tak czynimy z pasożyta swojego boga którego czcimy z jakąś zboczoną pasją aż nasz bóg nas nie wykończy. A potem rodzina i znajomi opowiadają - taka dobra kobieta z niej była, krzyz pański z nim miała ale się nigdy nie skarżyła. No anioł po prostu. Anioł jeszcze zdąży wychować córkę albo kilka dając przykład jak być dobrą kobietą...

Gość monika30**********
myślałam by tak zrobić, ale mama nie pracuje z czego będzie żyła? ja nie zarabiam aż tyle by ją utrzymać, ma depresje, myślałam że może jakieś alimenty wywalczy ale to też nie jest na stałe tylko chyba góra na 5 lat a co dalej. Ojciec ma wysoką emeryture to se pozwala

Gość ibus
popytaj po przyjaciołach czy nie znają jakis diler ... i kup u niego abletke gwałtu koszt około 30 zł za dwie trzy sztuki

Gość ale pieprzycie
kup na receptę tabsy nasenne, daj mu jedną w wódce i zwali się jak ta lala, nie bój się, nie umrze

Gość Maria348
Musze cos wyprobowac

Gość gość
Super rady. Te tabs nasenne zwłaszcza. A potem poprawić mu jeszcze jakimiś na rozwolnienie - niech się męczy dwa dni po wódzie...

Gość gośćkobieta
Pjany awanturnik potem nic nie pamieta czy est konkretna tabletka niewyczuwalna w alkoholu usypiajaca