Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapskc

Kto rodził w prywatnym szpitalu?

Polecane posty

Gość papapskc

Proszę o opinie i podanie ceny za poród.

podnosze sama sie chętnie dowiem. Jeszcze w ciąży nie jestem ale już sie zastanawiam nad porodem w prywatnej klinice

Gość papapskc
ja właśnie będę rodzic w czerwcu i właśnie wybrałam prywatny szpital

Gość Mowia mi Samanta :)
Ja tez rodzilam w prywatnym szpitalu opieeeka cudowna sale piekne poprostu bardzo milo wspominam . Nastepne dziecko tez bede rodzic w prywatnym !

Ja będę rodziła w prywatnym, który ma umowę z NFZ. Poród rodzinny, znieczulenie na życzenie, sala poporodowa 2-os. z łazienką- wszystko za darmo. Leżałam tam tydzień- komfort świetny, nie wierzyłam że tak szpital może wyglądać, nawet jedzenie dobre (a jestem wybredna). I z tego co usłyszałam w państwowej klinice do której mnie nie przyjęli z braku miejsc- jedno z najlepszych miejsc pod względem opieki nad wcześniakami i innymi noworodkami. W państwowym szpitalu też leżałam i nie ma porównania. Polecam poszukać właśnie prywatnego szpitala/kliniki z kontraktem z NFZ. Im zależy na pacjentkach więc warunki dobre a nie musisz płacić.-

Gość papapskc
Mi nie zależy na umowie z NFZ ja za wszystko płace sama. Zresztą w prywatnym szpitalu na pacjentki z NFZ patrzą inaczej niż na te co zapłaciły.

Ja rodziłam 6 tygodni temu w prywatnej klinice.Płaciłam 1000zł. za pokój 2-osobowy. Poród miał byc rodzinny ale okazało się że konieczna będzie cesarka.Nie żałuję wydanych pieniędzy.Pokoje z łazienkami, miła atmosfera i rewelacyjna opieka.

Gość papapskc
coś tanio płaciłaś 1000 zl chyba na nfz byłaś bo to nie możliwe. Ja za poród płacę 5.500zł