Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 nie mam

nie mam 20 lat, a czuje sie wypalona i do niczego

Polecane posty

Gość 20 nie mam

mam takiego dola, ze szkoda gadac. i te okresy kompletnej zalumy zdarzaja sie coraz czesciej.. jeszcze przed wyprowadzka mialam takie odchyly, glupie myslenie o samobojstwie...wiem glupota wyprowadzialm sie z domu w czerwcu, bylo dobrze, wszystko przeszlo i od dwoch miesiecy to samo. a mam prace, chociaz beznadziejna i meczaca ale mam, kasy wiele nie potrzebuje, tyle co na jedzenie i oplaty, sama sie utrzymuje. znajomych tez troche mam, studiuje i mam dola, ale to mega...w ogole mi sie z lozka podniesc, z domu bym nie wychodzila, nie chce sie ludziom pokazywac, bo mam wrazenie ze sie patrza, a ja bym chciala bym niewidzialna zamiast szalec jak na moj wiek przystalo to siedze i smece. wszyscy mi mowia, ze gdyby nie wiedzieli ile mam lat to nigdy by mi tyle nie dali, bo po prostu sie tak nie zachowuje przepraszam, rozpisalam sie za bardzo

Gość _mirabellka22_
ehh.. jak ja Ciebie rozumiem..nawet nie mam komu się tak szczerze wygadać:( a gdzie studiujesz jesli moge wiedziec?;)

Gość 20 nie mam
obecnie w wawie mieszkam. i czuje podobnie. niby mam znajomych, wielu ludzi tutaj tez juz poznalam, fajnych ludzi. ale nie umiem sie przelamac, dusze to w sobie. siedze obok nich i wstydze sie wyzalic przepraszam, ale na szczescie jeszcze nie za swoje istanienie :D