Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1222

Sex od tylu.. Co sadzicie?

Polecane posty

Witam nazywam sie Karolina Mama taka sprawe intymna.. Moj chłopak chce sie z emna kochac od tylu , ale dla Mnie taka pozycja nie jest ciekawa, malo czula bym sie w takiej pozycji zle i skrepowana.. Obawiam sie ze mogla bym nie byc w pelni zaspokojona... Chciala bym porozmawiac z chlopakiem abysmy razem jakos doszli do kompromisu,bo go kocham i sex z nim to dla mnie sama przyjemnosc, ale niestety nie w takiej pozycji... Bardzo lubie ssac jego jadra i penisa, taka opcja mysle by byla dla mnie i dal niego dobra... Tak bardzo chce dotykac jego penisa.. ale on chyba tego nie wie.. uprawiajac sex od tylu czuje sie jak jakas suka... kocham sex ale niesterty nie w takiej pozycji.. prosze o jakas pomoc..

Gość gbgvnv
:O

Gość Dwie papugi siedzą sobie
To mu to powiedz, a nie nam...

Gość a ja bym z takim
czesc Karolino Sawicka :) Wiesz co dla mnie ta pozycja tez byla omkropna...jak jakies zwirzaki...dopuki jej nie sprobowalam...jest naprawde fajna...ale w niej sie kocham tylko rpzy zgaszonym swietle....jakos w swietle dziennym by mnie krepowala...wiec ogolnie mozesz sprobowac, a jezlei Ci sie nie spodoba to wiecej nie ebdziecie sie w niej kochac - proste :)

"uprawiajac sex od tylu czuje sie jak jakas suka..." dziwki też liżą penisa, ssą jądra ale jakoś jak dziwka się nie czujesz?:P

Gość wlasnie od tylu doznania
sa wieksze. a ile masz lat?

Gość fds3sd
Bardzo lubie ssac jego jadra i penisa ssiesz jak odkurzacz ?

Gość c f vgbg
sex od tyłu jest zawsze mniej zaspokajający, bo facet nie ociera się o łechtaczkę

Gość c f vgbg
poza tym jak nie chcesz to mu to powiedz, że ci się nie podoba i tyle, nie kazdy lubi to samo, ja szczerze mówią też nie przepadam za tą pozycją