Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buum buum traa laaa laa

Jak spedzać czas z chłopakiem nie wydając dużo kasy?

Polecane posty

Chodzi o to że oboje studiujemy i nie możemy sobie pozwolić na ciągłe wychodzenie do kina, czy ze znajomymi na piwo czy imprezę, bo to jednak wszystko troche kosztuje. Zastanawiam się jak urozmaić można czas wolny bez wydawania pieniędzy. Owszem chodzimy na spacery, ogladamy filmy, leniuchujemy z książką itp, ale myślę co jeszcze można robić, żeby tez nie popaść w monotonię. Dajcie jakieś pomysły.

Gość magduniaaaa1987
a co to znaczy "leniuchujemy z książką" ?? :o można sex uprawiać :D miło, tanio i przyjemnie

Sex również uprawiamy, ale nie przez 24 godziny na dobę, więc spokojnie. Pytam jednak o inne rzeczy.

Gość codziennie do pracy
a nie możecie wpaść do znajomych w odwiedziny na piwo/kawę, albo zaprosić kogoś do siebie?

Gość hkh
no właśnie kawa dużo nie kosztuje:) a ja z moim mężem(tzn.kiedyś chłopakiem) czesto chodziliśmy do znajomych na kawke albo zapraszaliśmy do nas.Graliśmy godzinami w karty.

Gość magduniaaaa1987
znajdz sobie bogatego chłopaka, z takimi zawsze jest co robic:) niestety biedny = głupi, czyli nudny i bez inicjatywy :o

Ale nie sprowadzajmy rozmowy na poziom gimnazjalny.. Moze dla Ciebie zostawienie faceta z ktorym sie jest i znalezienie innego tylko dlatego, ze ma wiecej kasy jest normalne, jednak dla osob, ktore sa w dlugim zwiazku i ktore kochaja swoich partnerow, uwierz mi, iz normalne to nie jest. Dorosniesz, zobaczysz.

A swoja droga czy ja napisalam gdziekolwiek, że moj chłopak jest biedny? Napisałam, że oboje studiujemy jeszcze na dziennych, wiec jakims cudem mamy zarobic kokosy? a lansowanie sie za kase rodzicow - to dla mnie dopiero bieda, ale umyslowa..

Gość szarlooooootka
cocochanelka ja buduje hotel na fb , ja popadam w totalna nudę + chandrę .... po pół godziny wstaje i mam pomysł co ze soba zrobic.