Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17stolatka

Sen o minetce

Polecane posty

Gość 17stolatka

Sniło mi się dzisiaj ,że kolezanka robiła mi minetke;/ Masakra jakaś zawsze to w snie ( no nie zawsze ale od jakiegos roku) sni mi sie ze np Szyc, Beckham, Colin Farrell, Brad Pitt robia mi mineta i mam orgazm podczas snu a dzis mialam koszmar i mi kolezanka robila ;( czy moge byc lesbijka ? czy musze isc do zakonu jak takie cos mi siee sniło: (?

"czy musze isc do zakonu" jak Ty wiesz, gdzie szukać świeżego "towaru" :p

Gość kumoszka
przede wszystkim musisz sie z tego wyspowiadać, bo to grzech bardzo ciężki. Możesz nie dostać rozgrzeszenia. I koniecznie udaj się do psychologa. Bo to, co ci się śniło, może mieć wpływ na całe Twoje życie! Nie lekceważ tego!! Jejku, jak ja Ci współczuję. :D:D:D

Gość 17stolatka
Serio ? Do spowiedzi ? Ja nawet nie wiedzialam :(((( dzieks

tylko nie wchodź w szczegóły, bo ksiądz się podnieci i będziesz miała kolejny grzech na koncie

Gość 17stolatka
Ale serio ? mmam grzech ? ; /ale jak to powiedziec ksiedzu ?mam powiedziec - od roku sni mi sie ze Borys Szyc mi robi minete a ja mu ,,dobrze,, he?

Gość 17stolatka
Ktoś pomoże?

Gość kumoszka
opisz tak, jak nam. Ksiądz też człowiek. Może chcieć żebys mu to pokazała. ALE nie daj sie w to wciągnąć, bo to może być taka zasadzka i później Ci rozgrzeszenia nie da, a dobrze mu zrobisz. No, chyba że zaprezentujesz mu to na zakonnicy(też moze tak chcieć) I nie mów że to Szyc, bo w ogóle będziesz mieć przesrane. Z tym zakonem to dobry pomysł jest. Dorzuciłabym jeszcze klęczenie na grochu dwa razy dziennie przez godzinę, dwie.

jak usłyszysz dziwne dźwięki zza ścianki, to znaczy że przekoloryzowałaś spowiedź :)

Gość 17stolatka
No co ty ? Ej przeraziliscie mnie ; (.Serio a na grochu boli ? Bo teraz mama juz spi to jutro bede kleczec.Ja nie lubie gejów i lesb sa okropni .Alez co ty gadasz przez Szyca bede miala prze..rąbane? Dlaczego nie moge ksiedzy powiedziec o nim? Serio ale jeszcze z sobie nieraz snilam ze np . jestesmy cali goli i kochamy sie albo jestesmy na bezludnej wyspie codziennie sex milion razy dziennie ;) ahh czy to jest grzech? prosze pomocy ja w niedziele ide do kosiola.

Gość samirka1222
a mnie sie snilo ze mi oko zgnilo ja krzycze mazi mazi patrze a mi drugie wylazi

Gość kumoszka
no, oni tam w tych kościolach go nie lubią. Bo sika na trawniki. no nie ma że boli. JAk był grzech, to pokuta musi boleć. Ja to klęczeć kiedyś musiałam z gołym zadkiem na klatce schodowej. I każdy, kto przechodził, miał prawo przylać mi pasem. A śniły mi się dużo słabsze rzeczy. Bez Szyca!

Gość 17stolatka
Słuchajcie jeszcze musze wam powiedzieć ,że ukradłam rodzicom ksiazke Kamasutra -czy cos takiego. I jak to widzialam te wszysgtkie pozycje to zasnełam i sie mi wszyscy snili mrr.szczegolnie to : Beckham ,Colin , Brad a szczegolnei to Szyc bo go kocham < 3 czy to jest grzech> tylko prosze o szczere wypowiedzi

to zależy czy orgazm miałaś i z którym, zawsze lepiej z katolikiem

Gość 17stolatka
Kumoszka weźmnie nie strasz :( jak ksiadz mnie rowno zjedzie ? ja sie boje...a nie mozna mu zapłacic poprostu ? za odpuszczenie grzechów ?

Gość kumoszka
kamasutra?? Ej, masz przegwizdane. Nie zadaję się z Tobą, bo zboczona istota z Ciebie. Fuj'

Gość 17stolatka
miss lipstick 123 zazdroscisz ze z Szycem to robiłam ?

Gość 17stolatka
Ale oni zostawili ta ksiazke ;( bo zapomnieli schowac ;( prosze pomoze ze

Gość 17stolatka
A słuchajcie dzis słucham sobie płyty Szyca< 3 ( boski jest ) no i moja mama mowi zebym sie z nim ozeniła czy cos w tym style a ja mowie ; nie jestem pełnoletnia;( i nie moge ; ( a moja kolezanka wziela taki slub(na niby wiecie) z Filipem bobkiem

Gość 17stolatka
ODŚWIEŻAM POmOCY!

Gość samirka1222
a mnie sie bzykac chce

Gość 17stolatka
Mi też :( ale jestem niepełnoletnie :( ile masz lat ?

Gość samirka1222
20 i popsul mi sewibrator a kolezanka nie chce mi minety zrobic

Gość 17stolatka
o fujjj ... jestes lesbom ? ja nie lubie tych kur..w kolezanek ..dlatego mam wicej kolegów

Gość samirka1222
jestem bi kochanienka mam corazieksza ochote na ciebie

mi sie snilo ze uprawialam seks z Maserakiem, on mi sie tak nie podoba, wiec w snach pojawiaja sie same debilne przypadki, przynajmniej w moich