Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janusz Bst

Jestem rozbity

Polecane posty

Gość Janusz Bst

zdołowany,nic mi się nie chce. 2Msc temu rzuciłem kochankę, i brakuje mi miłości, jestem nerwowy,nie widzę sensu życia, nie ma zajebistego seksu, znowu jest rutyna, marazm,bezsens, a wszystko po to żeby naprawiać małżeństwo. Ja nie potrafię czuć tego samego d o żony ,nie czuję się mężczyzną, nie czuję się pociągający, nie czuję miłości podczas seksu, gdybym mógł być wolny....

Gość qweweqwewe
w takim razie po co ratowales malzenstwo skoro nie jestes z zona szczesliwy?

Gość Janusz Bst
z obowiązku

Gość OMG................
rozwiedź się po problemie- będziesz wolny!!!!!!!!!!!! :)

Gość tania jania
witaj, jak długo jesteś w małżeństwie, macie dzieci? to dla nich starasz się być z żoną?

Gość qweweqwewe
nie masz obowiazku z nia byc jesli nie jestes szczesliwy. w zyciu trzeba byc czasami egoista. jesli to kochanka sprawiala, ze czules sie szczesliwy to ozeniles sie nie z ta kobieta co trzeba

Gość Janusz Bst
dwoje dzieci,żona mało zarabia

Gość qweweqwewe
z dziecmi mozesz sie widywac, mozesz zonie placic alimenty. lepiej zebyscie sie rozstali niz zebys mial ja zdradzac szukajac szczescia u innej kobiety. takie utrzymywanie malzenstwa na sile nikomu nie wyjdzie na dobre

Gość Janusz Bst
Maj ją zostawić po 20latach z problemami na karku? Nie stać mnie na rozwód

Gość kasiablancca
ona wie o zdradzie? czy ty sam wycofałeś się zanim się dowiedziała

Gość qweweqwewe
w takim razie bedziesz nieszczesliwy i ciagle bedziesz uciekac do innych kobiet. nie nauczysz sie jej kochac po 20 latach. zapewne jest ci ciezko, ale ja nie widze innego rozwiazania. nie wiem czy jest sens poswiecac swoje calkowite szczescie i reszte zycia dla kogos kogo sie tak naprawde nie kocha

Gość tania jania
bez chęci z obu stron do naprawy związku nic samo się nie stanie, rozmawiacie o tym? czy po prostu życie się toczy, powiedz jak to jest, że kiedyś się wybraliście a dziś jest między wami pustka?

Gość Janusz Bst
podejrzewam że coś wie, w końcu zacząłem dbać o siebie, byłem zadowolony,nie dotykałem jej w łóżku, miałem siłę na wszystko, teraz nie mam siły wstać rano do pracy, cały czas śpię

Gość qweweqwewe
wlasnie, czy ty w ogole rozmawiales o tym z zona? ona wie o zdradzie? co ona do ciebie czuje?

Gość qweweqwewe
przykro to mowic, ale przy tej kobiecie skazany jestes na smutek. czy ona "uwaza, ze wszystko z waszym malzenstwem wporzadku? czuje sie przy tobie szczesliwa?

Gość Janusz Bst
myslę że była pustka zawsze, tylko człowiek się okłamuje, udaje miłość z pewnych powodów, albo nigdy nie kochał i nie wie co to jest naprawdę

Gość paparappa
piszesz, że nie czujesz się pociągający.... ona ma żal do ciebie? nie okazuje ci zainteresowania? uprawiacie seks z obowiązku? czy potrzebujesz rad jak odbudować związek czy raczej jest ci wszystko jedno?

Gość Janusz Bst
chyba nigdy nie byliśmy ze sobą szczerzy, jak można kochać bez świetnego seksu? Teraz wiem że to niemożliwe

Gość Janusz Bst
Seks jest najważniejszy w życiu, bo ktoś kto cię rozumie w łóżku zrozumie i w życiu

Gość tania jania
---myslę że była pustka zawsze, tylko człowiek się okłamuje, udaje miłość z pewnych powodów, albo nigdy nie kochał i nie wie co to jest naprawdę --- myślę, że tak jest w większości związków, ludzie chcą ze sobą być, pociągają się, do tego presja społeczna, rodzina, dzieci, "normalne życie" itd, potem okazuje się, że nic ich nie łączy...smutne, wiesz, żal mi ciebie czy sądzisz, że z inną kobietą mogłoby być inaczej po tych 20 latach?? tzn. lepiej?

Gość soloanka
nie chce cie zlamywac ale ja rozstalam sie ponad rok temu z facetem,bo mial glupie zagrywki i klamal ale laczyl nas super sex i..chyba cos wiecej tez tam mam....potrafie zyc jak automat,a jak mam wolne to spie..nie widze sensu w niczym czasem wypadam z tego marazmu... ale ja nie wybacze,i jestem zla ze "cos" ma władze nad moja osoba..mam nadzieje ze "to" minie i zapomne... bedzie Ci trudno..wierz mi

Gość przepełniona...
ja sądzę, że dopełnienie w łózku jest bardzo ważne ale nie najważniejsze, powinny być jeszcze przyjaźń, wspólne cele, pasje, plany, szacunek, odpowiedzialność

Gość Janusz Bst
muszę przyznać że dwadzieścia lat z żoną to jak jeden dzień z kochanką jeżeli chodzi o miłe wspomnienia.. Tyle samo a taka strata życia, człowiek nie ma siły ,nie zarabia bo mu nie zależy, nie rozwija się, gnuśnieje

Gość Janusz Bst
wszystkie te cechy byly jeżeli chodzi o drugi związek i dlatego seks był taki wyjątkowy

Gość podsumujmy to wreszcie
seks najważniejszy? a jak już nie będziesz mógł to co ci zostanie?? jak można tak prosto patrzeć na życie? jak zwięrzę, które musi spać, jeść, walczyć/bronić się i kopulować - tak niewiele nas od nich różni

Gość roki500
a ile lat mają wasze dzieci?

Gość Janusz Bst
Seks świadczy o tym jak wiele ludzi łączy, im mniej tym jest gorszy albo szybko się nudzi, mnie po 2 latach w ogole nie znudził a jak będę juz stary no cóż,będę miał co wspominać

Gość pytam bo nie wiem..
byłeś z kochanką 2 lata? kochałeś ją? skoro seks mieliście dobry to chciałbyś z nią być na zawsze?

Gość ceregielicie...
znajdź sobie kolejną kochankę, odżyjesz trochę