Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janusz Bst

Jestem rozbity

Polecane posty

Gość Janusz Bst
Ale tylko ona mnie tak kręciła, była po prostu interesująca, mało jest takich kobiet, nie szukalem seksu dla seksu,zakochałem się najpierw

Gość franek z janek
to chyba provo gdyby było ci z nią tak dobrze to nie zrezygnowałbyś z bycia z nią, żaden facet by tak nie postąpił

Gość Janusz Bst
Rzuciłem ją odruchowo bo chciala żebym podjął natychmiast decyzję, a moja żona ma małą pensję nie mogę jej tak po prostu powiedzieć pa, nie jestem hujem

Gość femme farfalle
ja myślę, że jesteś ch...jem, bardzo typowym gnojkiem nie masz odwagi aby odejść od żony bo jakby nie było to coś stałego w twoim życiu, może nie idealnego ale są dzieci, dom, obiad na stole i wyprane gacie z kochanką zwykle jest tak dobrze bo nie jest ona żoną, nie ma tych wszystkich pretensji życiowych, zawsze jest wygłodniała i chętna na seks, docenia cię, chwali a ty udowadniasz jej, że może na ciebie liczyć podsumowując, jesteś zwykłym gnojkiem, któremu znudziła się zabawa w dom, miej jaja, zwiąż się z kochanką, płać żonie aby godnie żyła, jesteś jej to winien

Gość Janusz Bst
kochanka z chęcią mi prała gacie i robiła dużo więcej, słuchała mnie, nie olewała ,nie musiałem powtarzać 100 razy tego samego, chociaż teraz to pewnie mnie nienawidzi

Gość frupelek
femme ma rację kolego, jęczysz na forum zamiast podjąć męską decyzję a najlepsze jest to, że to żona jest winna, prawda? ty jesteś ok, wprawdzie przysięgałeś opiekować się nią i być do końca życia ale to przecież tylko słowa... napisz, co ty robiłeś żeby wasze małżeństwo było lepsze, jak się starałeś, co proponowałeś żonie, mogłą na ciebie liczyć, wspierasz ją?

Gość dj kandyz
ogarnij się facet i odejdź do tej, którą kochasz, nie można mieć ciastko i zjeść ciastko

Gość gość
Na podane dolegliwości pomogło mi oczyszczenie aury ze strony energiaduchowa.pl , po kilku sesjach stanęłam na nogi i zaczęłam działać, aby żyć jak najciekawiej.