Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna pani

Pomocy!!

Polecane posty

Gość Czarna pani

Witam was serdecznie! Mam pewien problem. Od pewnego czasu obawiam sie ze jestem w ciazy. Stosunek odbyłam 11 dni temu. Pierwszy raz stosunek odbył sie z zabezepieczeniem w postaci prezerwatywy, ktora nie pekla ani sie nie zsuneła. Za drugim razem, nie uzylismy zadnego zabezpieczenia, jednak chlopak nie "konczyl" we mnie . Jakis czas temu pojawił mi sie brązowy pasek na brzuchu, od pepka w doł. Minimalnie zwiekszyly mi sie piersi, jutro powinnam dostac okres, lecz nie odczuwam objawowo takich jak za kazdym razem to bywalo wczesniej. Dodam ze 2 tygodnie temu, mialam powazna infekcje drog moczowych oraz wysoka goraczke, brałam antybiotyki. Wykonałam 3 testy z czego kazdy był negatywny. Od czasu do czasu odczuwam klucie w kroczu. Od 3 dni wystepuje u mnie biały, plynny sluz. Czy jest jakies prawdopobienstwo ze jestem w ciazy? Czy choroba mogła wplynac na okres? Jezeli nie jestem w ciazy to skad ten pasek?

Choroba znacznie mogła wpłynąć na opóźnienie się okresu, więc myślę, że nie powinnaś panikować, jeśli ten jutro się nie pojawi. Mój spóźnił się coś dwa tygodnie, bo byłam chora i osłabiona, jednak nie brałam antybiotyków, a czytałam, że tego typu lekarstwa również wpływają na rozregulowanie.