Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roztrzepana Hamtaro

WŁOSY FARBOWANE - plusy i minusy

Polecane posty

Jakie plusy zauważyłyście, dziewczyny, po przefarbowaniu swoich włosów, a jakie minusy? Nie chodzi głównie o farbę, ale też o różnorakie szamponetki :) Chciałabym też zorientować się, jaki szampon koloryzujący jest Waszym zdaniem najlepszy? :)

Gość po co chesz niszczyc
włosy chemia ? przez czeste farbowanie zniszczylam sobie wlosy i mam ich o polowe mniej . zaluje ze zaczelam farbowac wlosy - ty lepiej tez sie zastanow czy warto

Gość po co chesz niszczyc
dodam ze farbowalam wlosy zawsze u fryzjera

Właśnie dlatego chcę poznać opinie innych dziewczyn. Ogólnie wydaje mi się, że nie mam potrzeby farbowania ich, bo kolor jest dobry, pytam więc z ciekawości, bo widząc włosy moich koleżanek po farbie wydają mi się złudnie zdrowe, lśniące, ładniejsze niż moje, takie naturalne.

Gość jesli masz ciemne wlosy
kup sobie henne albo szampon z henna lub maski z henna - daja piekny gleboki lsniacy polysk. mozesz kupic sobie maske do wlosow np. Wax - kupisz w aptece . Ja mam ciemne wlosy a po uzyciu tej maski wlosy maja gleboki kolor , wlosy byszcza , wygladaja zdrowo

w kazdej aptece jest inna cena ( ceny bardzo sie roznia ) ja za maske 480 g placilam w swojej aptece około 25 zl a tutaj masz linka do tej maski - tu akturat maska 240 g - 15 zl http://www.apteo.pl/product/id/1865,henna-treatment-wax-odzywcza-maseczka-do-wlosow-ciemnych-240-g

zeby otworzyc linka musisz pokasowac spacje albo wpisz po prostu w wyszukiwarke google maska treatment wax cena

Dziękuję! Jeśli jutro będę miała okazję, udam się do apteki :) Zależy mi na tym, żeby mieć ładne, zdrowe włosy, które mają głęboki kolor, jednak nie chciałabym jeszcze skazywać ich na farbowanie. W sumie nie chodzi mi o jakąś drastyczną zmianę w kolorze, tylko po prostu, o pogłębienie swojego brązowego koloru.

Gość Bardzo dobrze sluzy wlosa
odzywka Placenta, jest lepsza od WAX. w kazdym razie dla mnie. Jak sie ma mocne zdrowe wlosy,to farby im nie szkodza. Pozatym sa tez delikatne farby, najbardziej szkodzace to te rozjasniajace.

Gość tguyyufgjjer
Heh, a czemu pytasz o tym na ciąży i macierzyństwie? :D:D:D:D:D

Gość sralalalalaj
nie farbuj bo jak raz zaczniesz to bedziesz musiala ciągle to robic :-( bo odrosty strasza :_(

Gość Zastanawiam sie.,.,.,.
Polecam farby Joanna. Nie dość, że sa tanie, to nie nieszczą tak włosów. A kolory mają ładne :)