Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara Elizondo

problemy z przyszłą teściową, to psycholka

Polecane posty

musze się komuś wyrzalić. ta kobieta jest chora psychicznie... ale zaczne pokoleji, jestem z facetem ponad 4 lata za rok bierzemy ślub... chcemy spotykac się codziennie lub przynajmniej co ddrugi jednak tej pani strasznie to przeszkadza. ciągle wymyśla mojemu facetowi nowe zajecia zeby tylko do mnie nie przyjechał. sama nie pracuje tylko pierdzi w stołek. zawsze pracowała jako kierownik bądz dyrektor i teraz kazda praca jest nie dla niej... nosi tipsy ale jak na jej wiek stanowczo za długie i nawet nie łaska kurze powycierac... wszystko robi mój facet i jego siostra... kase na zycie bierze od własnych dzieci. jak jej zwracają uwage to obraza majestatu i wielki płacz... mnie nie cierpi bo moi rodzice nie maja takiego wykształcenia jak ona... jak mój facet jej sie przeciwstawia i próbuje wytłumaczyc ze jesli dalej się bedzie zachowywac w ten sposób to na stare lata zostanie sama jak palec to wielki płacz ze ja go buntuje... cała rodzina sie od niej odwróciła bo do każdego się wpieprza..... mam jej kompletnie dosyc ale co robic....

Ciesz się chociaż z tego że on się jej nie słucha i potrafi mieć swoje zdanie bo mój mąż boi się cokolwiek powiedzieć swojej matce. A ona i tak się nie zmieni nawet jak wszyscy się odwrócą od niej

no i co nikt nie pomoże?? moze ona powinna iść do psychologa?? a i jeszcze aby miec lepszy samochód od sąsiadów wziełą go na raty a teraz nie ma z czego spłacic..... jak to mówia zastaw się a pokaż sie.....

ciesze się tylko ze znalazł sięmiedzy młotem a kowadłem.. nie chce zeby tracił z nią kontakt bo to jednak matka... a jakby coś to i tak tesciowa powie ze to moja wina....

Gość Ugotuj jej zupkę
grzybową ;), a na drugie danie podaj gołąbki zawijane w liście difenbafii :classic_cool:

Gość sdsdas
skad jestes Sara Elizondo? dokladnie oisujesz moja sytuacje, jego mame i siostre. jejku. moze ty sie spotykasz z moim fcaetem????????

Gość lucymcb
rozmowa , rozmowa i jeszcze raz rozmowa a jak nie pomoże to siekierą ją !!!! __ http://tnij.org/jt13

z nią się nie da normalnie rozmawiac ponieważ ona jako kobieta bardzo wykształcona jest najmądrzejsza i najbardziej doświadczona zyciem i wszystko wie najlepiej

Gość sdsdas
wiem wiem. ale kurcze u mnie jest w 100% identycznie. a taty nie ma bo zmarl jak moj chlopak byl maly. sytuacja identyczna. anwet z tym ze ona ma stanowisko dyrektorskie. i tez z tymi paznokciami i nic w domu nie robi bo jej sie lkakier zmywa itp itd. a wscibska jest bo jej sie nudzi i strasznie sie interesuje z tych nudow zyciem dziecka. masz jedno wyjscie. on musi sie wyprowadzic z domu. tylko to wam pomoze. tylko to nic innego. wierz mi wiem co mowie.

ona ma męza, tylko ze on sie boi odezwać. kiedyś nawet ubzdurała sobie ze ją zdradza i kupiła sobie lornetke i aparat:) zmuszała mojego faceta zeby za nim latał i go sledził, na szczescie sie nie zgodził,,, ale mieliśmy ubaw:)

Gość .bylo i bylo.
Mam wtracajacych sie tesciow. Chociaz to nie byl powod wyjazdu to odkad wyjechalismy na drugi koniec swiata jakos lzej. Zyjemy bez codzienego a gdzie idziecie,a kiedy wrocicie,a po co tam idziecie a czemu idziecie tam a nie tu ,a czemu sie spozniliscie 10 min itp itd.... Na dluzsza mete wtracanie sie moze byc meczace -dla nas bylo.