Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Latexxxxxx

Psycha już mi wysiada:(...

Polecane posty

Gość Latexxxxxx
po polsku. moge zaslanic czyms innym...

Gość Latexxxxxx
wiesz, musiala byc sprawa o podzial majatku, bo mmusi skads zaplacic te dlugi:(>..........

Gość nienawidząca facetów!!
plis pomozesz mi pzy temacie "chłopak mnie zmusza" ?? bo pzez to tez mam zjebana tloske psyche FACECI TO SKURWIE****!!!!!

PO***NE JEST TO PRAWO!! dobra byli małżeństwem ale kij on powinien sie wzisac i zapłacic i dac spokuj twojej mamie

Gość Latexxxxxx
czytalam ten temat i jestem zdania, ze powinnas z nim zerwac, choc sama z autopsji wiem, ze to cholernie trudne:(...... teraz siedze, rycze i pale co chwile:(...

dobra ale najgorsze jest to ze niewiem jak to zrobic. a ten tatuaz w pionie czy poziomie. a ja niemoge jarac bo na ostry dyzur bym trafiła a ON by sie jeszcze na mnie wydarł ze zrobiłam to dlatego zeby byc dalej od niego

Gość Latexxxxxx
w poziomie. kurwa jakie to wszystko trudne:(..........

wyjasnij mi tylko jakim cudem prawo jest tak popie***e ze jaze niewinnemu a własciwie poszkodowanemu bo wam napewno zostannie slad po jego "wyczynach" kaze płacic za błedy tego kto sie znecał!!

" 1 2 | nast. 23:43 Latexxxxxx Wszystko mi się wali... Przeprowadzka z powodu długów ojca pijaka, który już z nami nie jest, zbliżająca się sesja... W dodatku dzisiaj zerwałam z chłopakiem, z ktorym byłam prawie 3 lata... Zaprosił mnie do knajpy obok swojego domu. Czekałam na niego 20 min, po czym mu o tym powiedzialam, a ten na mnie z krzykiem... Na przystanku przy ludziach wyzwal mnie od glupich idiotek, po czym dodal, ze mam byc cicho, bo mnie nie slucha... Poszłam za przystanek zapalic, akurat przyszedl jego kumpel i se gadali, on sie smial i w ogole i katem oka patrzyl jak placze tam dalej... Pojechalam do domu, nie wsiadl za mna, nie napisal nic... Wiele rzeczy mu wybaczyłam, zawsze obiecywal, ze juz nie będziwe, ale już nie mam siły na nic ..." Widze że miał rację bo nadajesz sie na odwyk:P.

dobra ale obiecaj mi jedno dzis sobie porycz pojaraj ale jutro wstan i stwierdz ze to guwniaz i niedorasta ci do pięt zasługujesz na kogos lepszego!!ubiez sie w zajebiste ciuchy i zacznij szukac kogos lepszego

Gość Latexxxxxx
Dzięki za rady, dobranoc:(........