Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycholog .. xxi

poradzę/ pomogę ...

Polecane posty

Gość karolccia
karolccia Pije bo musi. jakby nie musiał to by nie pił. Zrozum to wreszcie kobieto i zawracaj, bo późna pora. Spać ! dziękuję :)

Gość marthaha
marthaha.. ile masz lat? a co cie to interesting stukniety patafianie

Gość psycholog .. xxi
Psycholog zasrany.. Jak jesteś taki dowcipniś to sobie bądź.. mam Cie gdzieś. Z twoich rad nikt raczej nie skorzysta. Jedynie ludzie stracili okazje, abym mogla im profesjonalnie udzielić rady za darmo. To byl mój cel. Ludzie Cię i tak słuchać nie będą i twoich głupich rad. Idź lepiej spać dzieciaku.! I NIE PODSZYWAJ SIĘ ZA MNIE , BO TO NIEŁADNIE.. WTF?

Gość psycholog .. xxi
FTW!

Pytajcie dalej kochani. Musiałam zarezerwować swój nick z powodu osoby, która się bezczelnie pode mnie podszyła. Oczywiście wszystkie jej odpowiedzi to jakaś kpina. Jestem zniesmaczona.

Gość Halensa modella
Mam jedno pytanie. Czy to prawda, że osoba z kompleksami nie ma szans na znalezienie partnera i czy nieśmiałość może w tym przeszkodzić. Właśnie ejstem taka osobą i mam strzszny z tym problem. Jak z tym walczyć, a właściwie jak to ukryć przed facetem ?

Gość chorowitka..... 22222we
Stara Pita z Ciebie janinka i tyle.. kOCHANI? w PIZ.DE MOZESZ MNIE PUKNĄC. idz sie poruchac suko..

Gość Pan KL?
Teraz Pani psycholog po kilku drinach tak? podszywacz wziął sie podszył, zmienil Hasło i teraz będzie wam wzdety wciskał. Powodzenia. NIE BRAC TYCH RAD DO SERCA, BO SĄ NIEPRAWDZIWE!! NIE PISAĆ TUTAJ..

Cóż. masz przerombane, mówiąc kolokwialnie. Hahah żarcik taki. jedynym słusznym wyjściem z twojej sytuacji bedzie znalezienie sobie chłopaka. Wtedy wszystkie twoje kompleksy i niesmiałość znikną, a jedynie może pojawić sie nerwica, natręctwa, trihomania, kolki, wiatry, bóle zębów, głowa do góry. Pozdrawiam.

Gość Halensa modella
Też tak myślałam, ale nie byłam pewna.. dziękuję za radę i pozdrawiam :)

Gość gdybykozka
Moi rodzice nie pozwalaja mi mieć psa:( jak ich przekonać, bo bardzo lubie zwierzeta.

Gość Pan KL?
Ale wzdety.. Wiesz co chłoptasiu, podszywaczu? To nie są żarty. Możesz tu tylko tym ludziom zaszkodzić. Jeśli podszywasz się za PRAWDZIWĄ Panią Psycholog, to a). robisz to dla jaj, albo b). chcialeś ją wkurzyć.. Ok. starsza Pani dla Ciebie. Możliwe.. Tylko tu nie chodzi o żarty. Ludzie się zwierzają.. A ty co? Chcesz doprowadzić do ich załamania psychicznego lub innych złych rzeczy?... Jeśli już chcesz bawic sie w psychologa, to się baw. Ale błagam! Nie popełniaj blędów w pisowni. Bo kto Ci uwierzy? :( ŻENADA! Szkoda Tylko, ze prawdziwej psycholog nie dałes szansy.. Wiem, gdyż widze IP. I WIEM ZE SIĘ PODSZYWASZ..

Gość mały wędrowiec yan
Mam 30 lat i jestem prawiczkiem. chyba popełnię samobójstwo, żadna kobieta mnie nie chce z reszta wszystkie kobiety to dziwki

Gość małpa yeeeah
Pani doktor. Mam taki problem.. Kocham chlopca, który mnie nienawidzi, co mam zrobic?

Gość małpa yeeeah
Ale ja go kocham, chce z nim być?

Gość Pan KL?
Tak? Fajnie to jutro ide do wariatkowa.. dzięki za rade.. nikt mi juz nie pomoże świrze.

Gość małpa yeeeah
TO jest płatne.. Może jakas normalna rada? jak mam postępować?

Gość małpa yeeeah
dzięki :) o to mi własnie chodziło. dobranoc.

Gość xDdddde
Kolo jesteś boski! Murzyńska piątka! xD :)

Gość ooooooaaaaiiia
To bardzo nieladnie z twojej strony ze zabrales nick osobie ktora chciala udzielic rad osoba ktorym moze bardzo nawet taka rada by sie przydala... choc z drugiej strony sie troche posmialam z tych twoich wypowiedzi. ;)

Gość Z-I-O-M-:)
NIE musicie mieć silnika 1.0 i wieku powyżej 26-28 lat żeby mieć tanie OC. WYSTARCZY TROCHĘ POKOMBINOWAĆ Za moją hondę accord 2.0 benzyna płacę 289 zł OC rocznie(główny właściciel ma 50% zniżek). Jestem 23 letnim współwłaścicielem ale tam gdzie ja ubezpieczam moje auto nie doliczają za wiek współwłaściciela ani grosza. Na mnie OC za hondę wyniosłoby 495zł(mam już 40%zniżek). Połączyłem sobie dwie promocje (Poleć AXA DIRECT znajomym oraz 2 miesiące gratis przy płatności jednorazowej) i dlatego wyszło tak tanio - 289zł. JAK DLA MNIE REWELACJA Pamiętaj najlepsze OC to najtańsze OC ponieważ z OC to nie Ty dostajesz pieniądze tylko osoby poszkodowane przez Ciebie dlatego też nie interesują Cię żadne kruczki prawne. Mając OC masz Ochronę Cywilną przed wypłacaniem odszkodowań z kolizji, potrąceń pieszych itd spowodowanych przez Ciebie. NIE SZUKAJ OC w DROŻSZYCH UBEZPIECZALNIACH BO TO BEZ SENSU. Chcesz również cieszyć się tanim OC lub OC+AC???? PONIŻEJ PRZEDSTAWIAM PROSTĄ INSTRUKCJĘ DZIAŁANIA W TYM KIERUNKU krok po kroku. KROK NR 1: ---trzeba wejść na stronę : https://www.axadirect.pl/quote/index.aspx ---lub zadzwonić pod nr tel 1 95 22 lub +48 22 599 95 22 ---można także za darmo zamówić kontakt telefoniczny który nic nas nie będzie kosztował. Kontakt zamówimy na stronie: http://www.axadirect.pl/kontakt/index.html#1 KROK NR 2: ---żeby było najtaniej w Polsce trzeba w pierwszym pytaniu: ,,Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu Poleć AXA Direct znajomym?,, wybrać opcję ,,TAK,, KROK NR 3: ---Gdy już wybierzemy opcję ? TAK w kroku NR 2 trzeba będzie wpisać Numer polisy znajomego - Klienta AXA DIRECT. Jest to krok niezbędny aby było taniej o 50zł na OC a 100zł na OC+AC. wpisujemy numer polisy znajomego: AA1953757/01 KROK NR 4: ---Teraz należy dokładnie podać dane pojazdu oraz głównego kierowcy następnie nacisnąć ,,OBLICZ SKŁADKĘ,, KROK NR 5: ---Teraz należy wygodnie usiąść i złapać się czegoś by nie spaść z wrażenia gdy dowiecie się ile dotychczas przepłacaliście niezłą mają ofertę prawda? A oto jakie promocje oferuje aktualnie Axa Direct: Program Poleć AXA DIRECT znajomym Twoi znajomi zniżkę w wysokości 50 zł (przy zakupie Pakietu OC dla samochodu) lub 100 zł (przy zakupie Pakietu Pełnego) na ubezpieczenie pojazdu. Wystarczy podać nr polisy AA1953757/01 i zniżka jest Twoja. --------------------------------------------------------- ----------------------------------------------- Zniżka OC = zniżka AC * Kupując nową polisę (AC lub OC+AC) w AXA DIRECT otrzymasz na nią taką samą zniżkę, jaką aktualnie posiadasz na ubezpieczenie OC (aktualna zniżka na ubezpieczenie OC wyliczana jest na podstawie historii ubezpieczającego). * Dzięki przeniesieniu zniżki z OC na AC cena zakupu Pakietu Pełnego (OC + AC) lub Pakietu AC jest jeszcze atrakcyjniejsza. --------------------------------------------------------- ----------------------------------------------- 2 miesiące gratis przy płatności jednorazowej. Wybierz płatność jednorazową podczas zakupu polisy, a dwa miesiące ubezpieczenia otrzymasz gratis! --------------------------------------------------------- ---------------------------------------------- 5% zniżki na drugi pojazd. Posiadasz polisę w AXA DIRECT? Ubezpiecz również Twój drugi samochód lub motocykl w naszej firmie, a otrzymasz 5% dodatkowej zniżki! --------------------------------------------------------- ---------------------------------------------- Zniżka dla sprzedającego pojazd ubezpieczony w AXA DIRECT! Zyskaj specjalną zniżkę na ubezpieczenie nowo zakupionego auta! * Sprzedałeś samochód lub motocykl z Polisą OC wystawioną przez AXA DIRECT? * Zawiadom nas o jego sprzedaży w terminie maksymalnie 14 dni od daty transakcji wskazanej w umowie. * Przekaż nam dane osobowe nabywcy wraz z numerem telefonu . * Otrzymasz specjalną zniżkę w wysokości 60 zł na ubezpieczenie nowego auta. --------------------------------------------------------- -------------------------------------------- Gwarancja ceny dla nabywcy pojazdu ubezpieczonego w AXA DIRECT! * Kupiłeś samochód lub motocykl z polisą OC wystawioną przez AXA DIRECT? Gwarantujemy, że cena ubezpieczenia w przypadku kontynuacji umowy po zbywcy nie wzrośnie do końca aktualnego okresu ubezpieczenia. Oznacza to, że zapłacisz składkę niższą bądź równą tej, którą opłacał poprzedni właściciel pojazdu. --------------------------------------------------------- -------------------------------------------- 5% zniżki na klientów Citi Bank Handlowy --------------------------------------------------------- -------------------------------------------- 5% zniżki dla klientów Banku Millennium Ogólnie ubezpieczalnie z nazwą " irect" są tanie ze względu na to że nie utzymują dziesiątek tysięcy podległych ubezpieczalni i agentów ubezpieczeniowych a Axa Direct jest najtańszą z tych wszystkich ubezpieczalni. ;)