Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe prima

Bo najszybsza milosc to ta bez pospiechu...

Polecane posty

Gość kafe prima
wczesniej bardziej zartowal ze wszystkiego co mnie dotyczy teraz jak by spowaznial i rzuca spojrzeniami jak jest daleko...

Gość kafe prima
wlasnie nie wiem... z kolega to zagadywal zaczepki troche jak by mial 16 lat ;p ale byly zabawne. teraz kolegi juz nie ma... sam juz raczej nie zagada ale jak ja to jak by sie krepowal.. mam wogole takie wrazenie ze krepuje sie tylko co do mojej osoby. czesto sie na mnie patrzy tylko jak przechodzi obok to udaje ze mnie nie widzi.... czemu wy faceci jestescie tacy?;p

nie generalizuj. ja Cię z prostytutkami i dzieciobójczyniami nie stawiam w jednym rzędzie. ;) chyba ledwo ponad 20 lat ma ten Twój wybranek, sądząc po zachowaniu. i to chyba Ty, będziesz musiała go "poderwać". możesz mu trochę pojechać po ambicji i dać do zrozumienia. zacznij z nim, albo zejdź w rozmowie na temat związków i powiedz zdanie - "podobno nie ma kobiety której nie można poderwać, śą tylko faceci-podrywacze do dupy". chociaż wątpię aby załapał o co chodzi. ;)

Gość kafe prima
ja cie tym obrazic nie chcialam...;p faceci sa bardzo fajni tylko szkoda ze zawsze ten ktory ci sie podoa to jest jakis taki nie do odgadniecia.... a ten prawie moj to 23latkaa ma;p jego kolega czasem sie pytal czy podobaja mi sie tacy jak moj wybranek ale wtedy to go jeszcze nie znalam za bardzo i to bylo krepujace wiec odpowiadalam zdawkowo...

Gość kafe prima
no teraz ja musze wynalesc sposob na niego... najgorzej jak dwoje jest niesmialych;p tragediaa ; / nie polecam ;p dziekuje ci bardzo za pomoc ;* moze jeszcze ktos ma jakies pomysly?

Gość kafe prima
bo jeszcze jeden pomysl przyszedl mi do glowy ze moze spowodowane jest roznica wieku? faceci zwracaja uwage na takie rzeczy uwage?

nie odpowiem za wszystkich. ;) ja zwracam. i raczej nie chcę zagłębiać się w poznawanie kobiety poniżej 25-26 lat. wydaje mi się, że mam inne oczekiwania od związku i postrzeganie świata niż one. chociaż znam pare fajnych kobiet poniżej tego wieku, ale są to raczej wyjatki od reguły.

Gość doder
a ile masz lat jesli wiedziec mozna? i jak i u twoich kolegow wygada ta granica wieku? np 10 czy 20 lat roznicy?

Gość on ma 23 a ty 13 czy 33
????????

Gość doder
Ja mam 17 a on 24 wiec nie zadne 13;p to by byla pedofilia