Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

merkaba

objawienia w akito zapowiedz kary

Polecane posty

Zapowiedz straszliwej kary 13. pazdziernika przypadal w sobote. Siostra Sasagawa nie wiedziala, ze byla to 56. rocznica ostatniego objawienia w Fatimie. Podczas porannej modlitwy wizjonerka ujrzala, jak z tabernakulum tryska nadprzyrodzone swiatlo. W tej samej chwili figura Najswietszej Maryi Panny wydzielila cudowny zapach, ktory wypelnil kaplice. Kiedy siostra Agnes zaczela odmawiac Rozaniec, uslyszala slowa: - Moja kochana corko, wsluchaj sie uwaznie w to, co mam ci do powiedzenia. Powiesz to swemu przelozonemu. Powiedzialam ci juz, ze jezeli ludzie nie zaczna pokutowac i nie poprawia sie, Ojciec zesle na ludzkosc straszliwa kare. Bedzie to kara wieksza niz potop, nieporownywalna z niczym, co widzial swiat. Ogien spadnie z nieba i unicestwi wieksza czesc ludzkosci, dobrych na rowni ze zlymi, nie oszczedzajac ani kaplanow ani wiernych. Ci, co ocaleja, bede czuc sie tak samotni, ze beda zazdroscic umarlym. Jedyna bron, jaka wam pozostanie to Rozaniec i Znak pozostawiony przez mojego Syna. Codziennie odmawiajcie rozancowe modlitwy. Na Rozancu modlcie sie za papieza, biskupow i kaplanow. Dzialanie szatana przeniknie nawet Kosciol do tego stopnia, ze bedzie mozna zobaczyc kardynalow sprzeciwiajacych sie innym kardynalom i biskupow wystepujacych przeciwko innym biskupom. Kaplani, ktorzy mnie czcza, beda wyszydzani i przesladowani przez swoich wspolbraci, swiatynie i oltarze beda pladrowane. Kosciol bedzie pelen tych, ktorzy pojda na kompromis a szatan bedzie kusil wielu kaplanow i osoby konsekrowane, by opuscili sluzbe Panu. Diabel bedzie wystepowal szczegolnie przeciwko duszom poswieconym Bogu. Powodem mojego smutku jest mysl o zatraceniu tak wielu dusz. Jesli grzechy beda coraz liczniejsze i powazniejsze, nie bedzie juz dla nich przebaczenia. Powiedz to odwaznie swemu przelozonemu. On bedzie wiedzial jak zachecic was do modlitwy i podjecia dziel zadoscuczynienia. Dzis mowie do Ciebie ostatni raz za pomoca zywego glosu. Od tej chwili bedziesz posluszna temu, kto jest poslany i swemu przelozonemu. Odmawiaj jak najczesciej Rozaniec. Tylko Ja jedna wciaz moge ocalic was przed zblizajacym sie nieszczesciem. Ci, ktorzy mi zaufaja - zostana ocaleni. Figura byla pelna smutku, ale po chwili przybrala swoj wyrzezbiony wyglad. Siostra Agnes opowiedziala o wszystkim biskupowi. Zapytala go, co znaczy "kardynalowie", nie znala bowiem tego slowa. Byl to dla biskupa Ito jeden z wazniejszych dowodow na to, ze objawienia w Akita nie sa wymyslem wyobrazni zakonnicy. W polowie pazdziernika siostry po raz ostatni czuly w kaplicy won kwiatow. Nastepnego dnia pojawila sie inna won: zapach rozkladajacego sie miesa. Mimo nieznosnego smrodu siostry zaczely odmawiac Rozaniec. Wowczas cala podloge w kaplicy wypelnily, zywiace sie padlina, biale robaki. Zniknely nazajutrz, przejmujacy smrod pozostal jednak przez nstepne trzy dni. W opinii siostr, byl to fetor grzechu, jaki jest udzialem kazdego czlowieka. 13. pazdziernika 1974 r. wizjonerka odzyskala sluch, ale - zgodnie z zapowiedzia aniola - uzdrowienie bylo chwilowe. 6. marca siostre Sasagawe ponownie ogarnela cisza.

Gość wezzz dziewczyno
merkaba wierzysz,że Bóg istnieje, a nasza religia jest prawdziwa? dlaczego nasza a nie np. hinduizm?

Gość wezzz dziewczyno
merkaba, a wierzysz w karty np. tarota- w ich sprawdzalnosc?

Gość gvt53t56
merkaba to facet :D :D niedawno jeszcze wierzący w Boga a dzisaj prosze prosze ...wschodnie religie...ech

Gość wezzz dziewczyno
wiem,ze facet, a pytam powaznie

jestem facetem a od roku sie nawróciłem czyli nie pije alkoholu nie ćpam ale rzadko to robiłem najwięcej to piłem pracowałem żeby pic ,tarotem terz sie zajmowałem i magia chaosu i od tego miałem myśli samobójcze nerwice lekową nawet chciałem się powiesić ale miałem sen ze pujde do piekła jak to zrobię ale moje nawrócenie zaczęło sie od nałożenia szkaplerza Inwazja pogan http://video.google.pl/videoplay?docid=4859907101470191302&ei=TaERSprNKob2-Abd3qCeCQ&q=inwazja+pogan&hl=pl#

Gość wezzz dziewczyno
merkaba, to ile masz lat? duzo juz minęło od Twojego nawrócenia? Czy masz jakis argument,ze nasza wiara jest najlepsza?

Gość gvt53t56
Merkaba - popełniasz grzech kłamstwa - rok temu też mówiles, że rok temu sie nawróciłes, a pamietam Twoje wypowiedzi sprzed 1,5 roku i już były nawrócone, Merkaba to projekt Jani 🖐️

34 lat a minęło już prawie 1,5 roku od nawrucenia to ze możemy spożywać boga w eucharystii może nas uzdrowić podczas mszy lub innych sakramentów Woda .święcona Wchodząc do kościoła czynimy na sobie znak wodą święconą, pobłogosławioną przez kapłana, co ma na celu oczyszczenie nas i odpędzenie demonów. Istnieją przypadki uzdrowienia ludzi, którzy przeżegnali się wodą święconą. Pewien człowiek z Mobile w stanie Alabama obudził się z zapaleniem oka i poprosił żonę o podanie mu kropel do oczu. Kiedy okazało się, że cała butelka została zużyta bez .skutku, żona przyniosła mu wodę święconą. Przyłożył ją zbolałego oka, które w jednej chwili zostało uzdrowione „Nie boli mnie! wykrzyknął, Sw. Teresa z Ayila, jak i wielu innych świętych, zaleca używanie wody święconej. Kiedy przychodzą do mnie ludzie mówią, że mają wrażenie obecności w swoim domu złych duchów, wtedy daję im wodę święconą i polecam pokropić ściany. Po kilku dniach wracają i opowiadają o pokoju, jaki zapanował w ich domu. Używanie wody święconej w kościele powinno zachęcić ludzi do korzystania z niej w domu. Znam pewne małżeństwo, które kropi swój dom wodą święconą codziennie z rana i Wieczorem. Przełożona pielęgniarek sali operacyjnej pewnego szpitala również każdego ranka kropi wodą święconą salę operacyjną, bowiem jest przekonana, wtedy dzień będzie Spokojniejszy. Kiedy coś się źle układa, nawet lekarze przychodzą do niej z prośbą, by pokropiła wodą święconą. Ty r5wnież oczekuj od Pana obfitego błogosławieństwa, kiedy ceynjsz znak wodą święconą. Woda święcona jest potężnym sakramentalium Kościoła nawet w naszym mieście jedna kobieta kropiła woda poświęconą wokół budynku facet otworzył koło jej domu dyskoteka i ta została zamknięta tajemnice eucharystii http://gloria.tv/?media=115072 http://listydoboga.blog.onet.pl/Krolowa-Pokoju-i-Pojednania-z-,2,ID365205828,n

moje nawrócenie nastąpiło w w lipcu 16 2009 roku i nigdy nie pisałem że 1,5 roku jak już to rok temu

Gość dfgvbskdrbvg
merkaba a dlaczego jestes przekonany,że nasza religia jest bezbłędna? chyba jest wiele do poprawinie, wiele niewyjasnionych spraw

merkaba a dlaczego jestes przekonany,że nasza religia jest bezbłędna? chyba jest wiele do poprawinie, wiele niewyjasnionych spraw np jakie

Gość akito dalsze
Tak opowiada o przeżyciach podczas Mszy św.: Było to podczas konsekracji na Mszy św. rozpoczynającej się o 6.30. Nagle rozbłysło olśniewające światło, takie samo jakie widziałam przez trzy dni od 12 lipca Czułam, że ten zadziwiający przepych spowodowany jest obecnością naszego Pana, Jezusa Chrystusa, w Najświętszym Sakramencie. Głęboko przejęta mogłam tylko powtarzać: ((Pan Moj i Bóg Moj W tej samej chwili przed lśniącą Hostią pojawiły się sylwetki aniołów. Klęczeli półkolem wokół ołtarza, zwróceni do nas tyłem. Było ich ośmiu. oczywiście, nie były to istoty ludzkie i kiedy mówię, że klęczeli, to nie znaczy, że widziałam ich nogi lub że mogę powiedzieć; jak rzeczywiście wyglądali Trudno jest opisać ich ubiór. Można tylko powiedzieć, że byli spowici w świetlistą biel. Podobni do istot ludzkich, ale wyglądem nie przypominali ani dzieci, ani dorosłych. Nie można było określić ich wieku. Nie było to złudzenie wzrokowe, naprawdę tam się znajdowali. Nie mieli skrzydeł, ale ich sylwetki otaczała jakaś tajemnicza światłość; wyraźnie odróżniając ich od ludzi. Zdumiona; nie wierząc własnym oczom, otwierałam je i zamykałam, przecierałam, ale nic się nie zmieniało: ośmiu aniołów w modlitewnej pozie adorowało Najświętszy Sakrament. Ten tak dziwny widok sprawił, że byłam albo za bardzo wzruszona, albo za bardzo podekscytowana olśniewającym światłem. Nie myślałam o niczym innym i zapomniałam odpowiadać na modlitwy. Kaplica była mała, a ja znajdowałam się w pierwszym rzędzie, nieco na lewo od ołtarza, w związku z tym całkowicie pochłaniała mnie świetlista scena, rozgrywająca się na moich oczach Moje postawy nie były niezgodne z postawami innych, którzy wstawali i klękali, jednak po prostu nie mogłam myśleć o niczym innym. W chwili Komunii św. Mój anioł stróż podszedł i zaprosił mnie, abym podeszła do ołtarza. Wówczas wyraźnie mogłam rozróżnić anioła stróża każdej z członkiń wspólnoty. Aniołowie znajdowali się po ich lewej stronie i byli nieco niżsi od nich. Naprawdę odnosiło się wrażenie, że aniołowie ci podobnie jak mój prowadzą każdą podopieczną i czuwają nad nią. Dzięki tej scenie lepiej niż w wyniku jakichś teologicznych, nawet najbardziej dokładnych wywodów zrozumiałam, jak ważna jest rola anioła stróża Po obiedzie zdałam biskupowi dokładną relację z mojego widzenia. W owej chwili naprawdę było ośmiu aniołów, a nas było siedem, osiem łącznie z biskupem. Czyż nie wybrały one dnia Świętych Aniołów Stróżów, by dać nam przykład adoracji i ujawnić gotowość prowadzenia nas do Boga?))