Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemka007

gorsety paski pończochy i inne piepszoty

Polecane posty

Gość ciemka007

cześć, mam gorset, mam paski z sylikonowymi "klipsami" (H&M) do zapinania pończoch i problem. Pończochy wykończone nie grubą koronką jednak po zapięciu wysywają się prawie natychmiast! Chyba że stoisz na baczność wtedy jest ok jak zrobisz kilka kroków zapięcia puszczaja i paski "strzelaja" Macie jakies sposoby zapinania pończoch gdy przy paskach są te sylikonowe zapięcia? (gumka którą się wysuwa na to naciąga pończochę i wsuwa z powrotem w metalowy klips) podpowiedzcie coś eh

Gość ciemka007
na pewno macie jakieś doświadczenia

Gość ciemka007
up

Gość ciemka007
za nic sie nie przebieram, potrzebuję rady

Gość jak slysze slowooooo
"piepszoty" to mi sie zygac chce :o

może ten pas masz kiepskiej jakości? a pończochy masz takie, jak trzeba, czyli nie samonośne, grybo wykonczone, tylko takie do pasa, cienkie? mi się nic nie rozpina, ale tego rodzaju bieliznę ;) mam markową

Gość ciemka007
gorset z H&M a ponczochy do pasa bez sylikonów i koronka jest delikatna

Gość ciemka007
próbowałam też okręcić drutem, ale jak gumka wystrzeliła to zabiła wróbelka siedzącego na parapecie

Gość Connie....
Przede wszystkim- nie nazywajmy szamba perfumeria. To co Ty masz to Nie jest zaden gorset. Haha, smiech na sali. To jedynie jakies gorsetopodobne cos. Po drugie, ponczochy zsuwaja sie poniewaz masz prawdopodobnie 4 paski (po 2 z kazdej strony) a powinno byc 6. I zabki powinny byc metalowe, te plastiku nie utrzymaja ponczochy. Jesli Ci sie zachcialo gorsetu i ponczoch, to zainwestuj w cos Dobrego. Nie w to gówno z plastiku.

Gość Connie....
Tja, podszyw zajebisty, nie ma co. Ja jestem jeszcze nastolatka. A w gorsecie (Prawdziwym), zmniejszam talie do obwodu 20tu cali.

Gość Connie....
preferuję również przystojnych panów po 60-tce, gdyż jestem łasa na ich emerytury:classic_cool:

Gość Connie....
Taaa? Ciekawych rzeczy sie o sobie mozna dowiedziec z kafe. Swoja droga, niech zgadne- nosisz 'gorsety' z H&M lub innych sieciówek, drogi podszywie?

Gość Connie....
w czasie spowiedzi zaglądam księdzu pod sutannę po czym dokonuję na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool: