Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golarka różowa

Pytanie o gwarancję i reklamację

Polecane posty

Gość golarka różowa

Witam, 4.01.11 kupiłam w Rossmannie golarkę dla kobiet. Przeczytałam instrukcję i użyłam ją jeden raz. Gdy wczoraj chciałam pokazać ją mamie, nie działała. Baterie były nowe, nic nie wyjmowałam i nie wkładałam do niej, tylko gdy ją czyściłam zdjęłam ostrze, ale po włożeniu działała, bo sprawdzałam. A teraz nie chce się włączyć. Czy jeżeli minęły 3 dni a ja mam paragon(karta gwarancyjna w środku ale nie podbita) to mam szansę, że mi ją wymienią? Szkoda mi kasy, bo nie jestem majętna, a na golarkę długo polowałam. Dziękuję za rady.

Gość odpowiem też .......
jak masz paragon to nie powinno być problemu z reklamacją tylko dlaczego nie dopilnowałaś podbicia karty gwarancyjnej ?

Używałaś, więc nie wymienią, chyba, że rossmann ma swój regulamin, który na to pozwala. Co do zasady towar można wymienić dopiero po bezskutecznej naprawie.

Gość golarka różowa
Nie dopilnowalam bo dopiero w domu zobaczylam ze karta jest w pudelku.A pani kasjerka nic na temat gwarancji mi nie wspomniala.

Gość jesli masz nie podbita
karte gwarancyjna to byc moze uda Ci sie ja wymienic, moze nie bedziesz musiala zostawiac na reklamacji ;) Ale to juz zalezy od sklepu ;)

ale w sumie to bardzo dobrze, ze nie podbilas wlasnie ;) jakby byla podbita to juz tylko na naprawe gwarancyjna bys mogla oddac ;) Raz, drugi, trzeci pewnie. I dopiero potem by Ci dali nowa ;)

Gość fgfhgfhyuy
żeby sprawdzić czy działa trzeba użyć golarki...logiczne?...oczywiście, że możesz ją wymienić...a na przyszłość---zawsze daj gwarancję do podbicia w dniu zakupu....

Gość golarka różowa
Żebym chciaż miała pojęcie co moglo sie zepsuc i kiedy :/

kiedy wlasnie lepiej nie podbijac od razu gwarancji :D Jakbys miala podbita to by Ci od reki nie wymienili na pewno. A tak masz szanse ;)

Gość mistrze12
Życzymy wszystkim Pomyślnego Nowego Roku ;) Pozdrawiamy Mistrzowie Szeptów

Gość golarka różowa
Jak nie wymienią to jak im ją pizdnę to zobacza. Nie po to kupowałam w Rossmannie a nie na allegro, żeby po jednym użyciu sie zepsuła. O żadnej blokadzie(kto wie, może w niektórych jest) nie wyczytałam w instrukcji wiec to ewidentnie ich wina, że takie sprzedają. A ja nie mam kasy na wyrzucanie w błoto.