Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randka....................

randka

Polecane posty

hej. mam taki nie maly problem... jestem dosc niesmiala osoba mimo ze mam 22 lata... jestem facetem... niedawno poznalem dzieki kafeterii dziewczyne z mojego miasta i dzis wieczorem mamy sie spotkac na miescie... jak proponujecie mi sie ubrac? gdzie sie wybrac? o czym mowic? zeby mile zapamietala ten wieczor i zeby byl kolejny raz?

prosze...

Gość ojejejejej
jest karnawał więc strój batmana będzie oki :p i wio na dach jakiegoś wieżowca :D

Gość Ameliaaaaaa
ubierz sie fajnie .. tzn czysto i z gustem , ale tak zebys sie w tym dobrze czuł co do zachowania to zwyczajnie badz soba i juz, człowiek jak udaje kogos kim nie jest, naprawde wypada fatalnie miejsce ... zalezy co mozna robic w waszym miescie i jakie dziewczyna ma preferencje myśle , ze zaproszenie do fajnej kafejki na kawe i lampke wina na pierwszy raz bedzie ok

Gość olelek
Proponuje ubrac sie klasycznie, jeansy, ja lubie facetow w koszulkach typu polo, moze jakis sweterek. Taka skromna elegancja, co do miejsca to jakas fajan knajpka , bo bedzie cieplo i milo, spacer odpada.A zawsze mozesz zapytac gdzie chcialaby pojsc czy ma moze jakies ulubione miejsce.Tylko nie kaz jeje wybierac , jesli powie ze jej to obojetne to Ty musisz miec jakis pomysl.Nienawidze jak facet pyta mnie gdzie ma mnie zabrac i kaze mi decydowac, przeciez to on zaprasza. No a rozmowa, to chyba najtrudniejsze, ale postaraj sie zagadnac ja o szkole, prace jakies zainteresowania, zazwyczaj samo sie kreci , hcyba ze nie bedzie zadnej chemii to bedzie klapa , no ale w takim wypadku to i tak nie ma sensu;) powodzenia

Gość adaśkoo
ja niedawno bylem w podobnej sytuacji jak Ty... no i niestety nie bylo miedzy nami chemii i tylko ja non stop mowilem mowilem znaczy ona na moje pytania odpowiadala ale niestety nic od siebie nie dawala:(